ZLATA PETROVIĆ DOVELA BUDUĆU SNAJKU NA SVADBU ĐANIJEVOG SINA! Pevačica priželjkuje da uskoro oženi Jovana
Foto: Kurir Televizija Printscreen

ovo je jovanova devojka

ZLATA PETROVIĆ DOVELA BUDUĆU SNAJKU NA SVADBU ĐANIJEVOG SINA! Pevačica priželjkuje da uskoro oženi Jovana

Stars -

Zlata Petrović došla je sa sinom Jovanom i njegovom devojkom na svadbu Đanijevog sina, a kako je istakla, volela bi da njen naslednik što pre stane na ludi kamen.

Zlata je rekla da njena drugarica Goca Božinovska neće doći na svadbu jer je bolesna, ali je zato tu Vanesa sa kojom se isto dugo godina druži.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina
foto: Nemanja Nikolić

- Moja Goca je bolesna stvarno, ima temperaturu, borila se da dođe ali jednostavno ne može. Ali tu je Vanesa. Potrudićemo se da uveličamo veselje našem prijatelju, drugu, oni su mi familija ipak. Malo smo i tužne, eto koleginica nam je, znate i sami celu situaciju, ne znam šta bih rekla - izjavila je Zlata.

Zlata je poznata po mnogobrojnim anegdotama, pa je podelila sa svima kako će izlečiti sutrašnji mamurluk, nakon lude zabave:

- Ja nikada ne pijem kada idem da pevam, ali ovako privatno... Jedino da sam bolesna, ali čak i tada bih jednu čašicu, da se oporavim. A mamurluk sutra... Umiranje, kukanje, kao i svi - smejala se Zlata.

Zlata Petrović
foto: Dragan Kadić

Na svadbu Đanijevog sina, pevačica je došla u pratnji sina Jovana i njegove devojke, a kako je istakla, volela bi da on što pre stane na ludi kamen.

- Da mogu, odmah sutra bih napravila svadbu svom sinu. Kada smo sada dolazili ja sam mu rekla: "Sine, spremajte se dogodine da dođemo na svadbu, bar dogodine." A što se mene tiče, ja bih volela evo sutra da se ponovo vratimo, jer ona je stvarno dobra devojka, rak je u horoskopu kao ja, pa šta drugo reći - rekla je kroz osmeh Zlata za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

05:55

Zlata Petrović na svadbi kod Đanija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track