"MARIJU ŠERIVOFIĆ BIO STRAH DA NE ZABORAVI MOLITVU!" Članica Bjuti Kvinsa otkrila detalje pobede Srbije na Evroviziji 2007. godine
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"MARIJU ŠERIVOFIĆ BIO STRAH DA NE ZABORAVI MOLITVU!" Članica Bjuti Kvinsa otkrila detalje pobede Srbije na Evroviziji 2007. godine

Stars -

Svi se sećaju velike pobede Srbije na Evroviziji 2007. godine, kada su grupa Bjuti Kvins na čelu sa Marijom Šerifović uzdrmali srca publike pesmom "Molitva".

"Srbija, Srbija, Srbija" - odjekivalo je te večeri, bio je to vrlo ponosan trenutak za sve građane.

Pevačica Suzana Branković, članica grupe Bjuti Kvins, je u svom gostovanju kod voditelja Ivana Gajića otkrila neke interesantne detalje o tom velikom trijumfu.

Suzana je ispričala o pripremama koje su prethodile finalu Evrovizije, kako bi se detaljno pripremile za svoj nastup.

- Imali smo priliku da gledamo probe, posebno polufinale, kako bismo ispravile sve što je trebalo da se popravi. Tada nismo ni slutile koliko će to izgledati moćno. Ali to uzbuđenje koje smo osetile na sceni ne može se uporediti ni sa čim što smo doživele nakon tog trenutka - otkrila je Branković.

Kurir Televizija
foto: Kurir Televizija

Suzana se prisetila trenutka kada je Marija, pred njihov nastup, izjavila: "Ako zaboravim tekst, ti pevaj tamo pozadi da me podsetiš". Zajedno su imale slušalice, koje su im omogućavale da se međusobno čuju. Suzana je bila iznenađena tim komentarom jer su pesmu pevale dan i noć, i bila je uverena da neće zaboraviti nijedan deo.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Suzana je objasnila da su, zbog prethodnog iskustva Željka Joksimovića na Evroviziji, gde je bio četvrti, bili malo skeptični i nisu očekivali tako veliku pobedu.

- Do poslednjeg trenutka nismo verovali da je moguće da pobedimo. Uostalom, Ukrajina je pretekla Željka Joksimovića par godina ranije, pa smo bili zabrinuti da će se ista situacija ponoviti. Bili su nam za petama - priznala je Suzana.

02:27

MARIJU ŠERIVOFIĆ BIO STRAH DA NE ZABORAVI MOLITVU! Članica Bjuti Kvinsa otkrila detalje pobede Srbije na Evroviziji 2007. godine

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track