OPROSTILA MU SVE: Prvo oglašavanje Đulkice nakon smrti brata, oprostila se od Rašida uz DVA SIMBOLA
Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

tuga

OPROSTILA MU SVE: Prvo oglašavanje Đulkice nakon smrti brata, oprostila se od Rašida uz DVA SIMBOLA

Stars -

Rašid Sakić, sin pokojnog pevača Sinana Sakića, iznenada preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Kako su izjavili iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Sakićev naslednik se nije probudio iz sna.

Na društvenoj mreži Instagram oglasila se i njegova sestra po ocu Đulkica Sakić Amzić, koja se oprostila od njega uz silmbole belog goluba sa maslinovom grančicom i srca.

Đulkica Sakić
foto: Printscreen

Podsetimo, Đulkica je svojevremeno pričala za svog polubrata Rašida nije adekvatno kažnjen za svoja nedela, te ga nazvala silovateljem.

- Volela bih da se što pre promene zakoni o silovanju i silovateljima na našim prostorima jer ja godinama decu ne smem nigde bezbedno da pustim da šetaju. Moj brat Rašid je prvi silovatelj. Čovek iza sebe ima sedam ili osam silovanja, možda i 20 nisam sigurna, a nikad za to nije dobio adekvatnu kaznu - istakla je Sakićeva ćerka za "Republiku" pre manje od godinu dana, ali kako beli golub sa maslinovom grančicom simbolizuje mir, pretpostavlja se da je sestra oprostila bratu.

kurir.rs

Bonus video:

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track