RANA JOJ GNOJI, STRAHUJE DA NE DOBIJE SEPSU! Novi detalji o stanju mučki prebijene Šavije, starleta u agoniji JAVNO MOLI ZA POMOĆ
Foto: Kurir/Privatna arhiva

pogoršalo se stanje

RANA JOJ GNOJI, STRAHUJE DA NE DOBIJE SEPSU! Novi detalji o stanju mučki prebijene Šavije, starleta u agoniji JAVNO MOLI ZA POMOĆ

Stars -

Nataša Šavija uplašena je za svoje zdravlje jer joj se rana nakon operacije i dalje gnoji, a na sve to je dobila i bakteriju, pa se zbog toga javno obratila svojim pratiocima kako bi joj pomogli u pronalasku privatne bolnice u kojoj može da nastavi svoje lečenje.

Nataša Šavija primljena je hitno u bolnicu nakon što ju je, po njenim rečima, pretukao Stefan Karić, u noći između između 30. aprila i 1. maja u Vrdničkoj kuli, zbog čega je morala hitno na intervenciju.

Nataša Šavija
foto: Printscreen Instagram

Nakon operacije, lekari su pustili Natašu na kućno lečenje, međutim njeno zdravstveno stanje se pogoršalo.

Kako je rekla, njoj se rana i dalje gnoji, a čak je prisutna i bakterija, zbog čega je zatražila od pratilaca na Instagramu da joj preporuče neku adekvatnu privatnu bolnicu kako bi bi nastavila svoje lečenje, jer se boji da ne dobije sepsu.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

- Zna li neko neku privatnu bolnicu gde mogu da nastavim sa adekvatnim lečenjem? - pitala je ona.

- Dakle, rana mi se gnoji, prisutna je bakterija "enterococcus", a na poslednjoj kontroli u UC, doktor koji me je operiasao je napisao da nema više gnoja (nakon što je izdrenirao i očistio ranu), i ajde kući. Rana se i dalje gnoji, a tamo gde te "smandrljaju" pa neka dobiješ i sepsu koga briga - mi se ne vraća - napisala je Nataša na svoj Instagram profilu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja