PRODUKCIJA ODLUČILA DA SNIMI I SERIJU: U filmu "Nedelja" biće prikazana Džejova svadba! PRVE SLIKE SA SETA
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

IZA KAMERA

PRODUKCIJA ODLUČILA DA SNIMI I SERIJU: U filmu "Nedelja" biće prikazana Džejova svadba! PRVE SLIKE SA SETA

Stars -

Glavna uloga u filmu o Džeju Ramadanovskom "Nedelja" pripala je Huseinu Husi Alijeviću, a Kurir je prvi objavio fotografije na kojima se vidi kako denser izgleda kao slavni folker.

Snimanje scena uveliko traje na nekoliko lokacija, scenario je pisao Stefan Bošković, dok je reditelj Nemanja Ćeranić. Uloge će, pored Huseina, tumačiti i Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihailović i drugi.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: Dragana Udovičić, Printscreen/Pink TV

Novina je da će, osim filma, biti snimljena i mini-serija, a kako smo saznali, imaće četiri ili pet epizoda. Snimanje je zatvoreno za javnost, ali fotografije se mogu pronaći na društvenim mrežama, uglavnom na profilima ljudi koji statiraju i prave selfi fotke sa poznatim glumcima na setu. Zahvaljujući njima, možemo da vidimo kako izgleda Marko Janketić u ulozi sitnog kriminalca Isa Lera Džamba, bliskog rođaka pokojnog Džeja, koji je bez traga nestao devedesetih, a sumnja se da je ubijen. Na slikama se vide i Ivan Jevtović, Paulina Manov, kao i Aleksej Bjelogrlić, kome će ovo biti prva velika uloga na filmu.

Radnja scene snimane pre nekoliko dana dešava se na svadbi pod šatrom. Prema rečima našeg izvora, u pitanju je venčanje Džeja, koji je početkom devedesetih sklopio brak sa suprugom Nadicom, s kojom je dobio dve ćerke.

Husa Bit Strit
foto: Nemanja Nikolić

U filmu će biti prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, kao i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život. Džej je u ovom filmskom ostvarenju narator i vodiće nas ne samo kroz svoj život nego i kroz Dorćol u tom periodu.

Snima se na lokacijama u Beogradu (na Dorćolu) i Pančevu. Prva klapa je pala 14. marta, a planirano je da se snimanje završi do 10. juna ove godine. Ovaj projekat je inspirisan usponima i padovima u životu estradnog umetnika. U filmu će se pojaviti brojne ličnosti koje su na neki način obeležile Džejov život, a naglasak je na beogradskom duhu i Dorćolu, gde je pevač živeo.

Ivan Ercegovčević

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track