"BIO JE NA SVADBI, ŠAVIJA MU JE PISALA I TRAŽILA DA DOĐE" Osman Karić otkrio nove detalje iz noći kad je Stefan prebio Natašu
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Kurir

"BIO JE NA SVADBI, ŠAVIJA MU JE PISALA I TRAŽILA DA DOĐE" Osman Karić otkrio nove detalje iz noći kad je Stefan prebio Natašu

Stars -

Starleta i manekenka Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je, kako tvrdi, brutalno pretukao na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli i naneo joj teške telesne povrede. Stefanu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, gde ga je njegov otac Osman nedavno posetio.

Osman je otkrio i nove detalje noći kada se dogodio incident, ali je ispričao i o čemu je razgovarao sa svojim sinom.

Osman Karić
foto: Kurir Televizija

- Trudio sam se da ne pokazujem zabrinutost, da mu ne bih pravio probleme. Trudio sam se da budem veseo i da pričamo o drugim temama, o situaciji napolju, o njegovim drugovima, majci... Razmišljam o njemu jer znate kakvi su zatvorenici. Nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo - rekao je Karić, koji je izneo nove detalje iz noći kada je njegov sin, kako Šavija tvrdi, nasrnuo na nju.

- Te večeri je Stefan bio s drugom na svadbi. Dopisivali su se, a ona ga je pitala da li može da dođe. Pozvao ju je, njih dvoje se godinama druže, ali nisu bili u vezi. On je verovatno mislio da se potukao s njom i da ju je samo malo jače udario. Nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Koji je razlog svega nakon toga, nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio - ispričao je Osman poručio da će poštovati svaku odluku suda.

kurir.rs/alo/pink

Bonus video:

00:10

Advokat Stefana Karića progovoiro za Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track