ZVEZDE GRANDA PODELILE LEPE VESTI! Stiže još jedna beba, Tamara je u drugom stanju, a evo kog pola je beba!
Foto: Instagram

SREĆI NEMA KRAJA

ZVEZDE GRANDA PODELILE LEPE VESTI! Stiže još jedna beba, Tamara je u drugom stanju, a evo kog pola je beba!

Stars -

Emir Habibović i Tamara Selimović uživaju u skladnoj zajednici punoj ljubavi koju je prošle godine upotpunila njihova mezimica Ariana, a kako su nedavno otkrili uskoro će se po drugi put ostvariti uz ulozi roditelja.

Emir Habibović
foto: Kurir televizija

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ rešila je da pol deteta otkrije na pomalo neobičan način, bez ikakve pompe i okupljanja velikog broja ljudi. Naime, Tamara je u društvu ćerkice otvorila kutiju iz koje su se vinuli roze baloni te uz pesmu „Mala princeza“ proslavila što će ponovo postati majka jedne devojčice.

- Još jedna! - poručila je srećna pevačica.

Emir Habibović
foto: Printskrin/Instagram

Čini se da se osim nje tome obradovala i mala Ariana koja je odmah igrajući se sa balonima ušla u veliku kutiju, a ovaj emotivan trenutak Tamara je odmah zabeležila na svom Instagram storiju.

Emir Habibović
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Tamara i Emir prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja u junu prošle godine, a povodom dolaska naslednice organizovali su gala proslavu u jednom prestoničkom hotelu gde su okupili porodicu i prijatelje, ali i brojne pripadnike estrade.

Marina Stankić, Emir Habibović
foto: Kurir TV

Jednom prilikom Emir je za Grand otkrio detalje Tamarinog porođaja, a verovali ili ne u tom momentu je bio van zemlje.

– Ja sam u četvrtak otišao u Austriju gde sam imao nastup i računao sam da se neće poroditi dok se ja ne vratim, ali ona je imala osećaj da će to biti u petak i bila je u pravu. Nakon nastupa, legao sam da spavam i ostavio sam telefon pored glave za svaki slučaji trgnem se oko 3 i vidim propuštene pozive. – Ona je bila sama kod kuće i uspaničila se, rekao sam joj da ide kod komšija, koje nismo ni znali od ranije i oni su je odvezli u bolnicu i zahvaljujem im se–– prisetio se Habibović

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:27:48

SCENIRANJE 14.05.2023. JASAR AHMEDOVSKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja