ODLOŽENI KONCERTI NA TRGOVIMA U SRBIJI DOK NE PROĐE 40 DANA ŽALOSTI! Gradske vlasti donele odluku, nikome nije do pesme
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić, Shutterstock

tuga

ODLOŽENI KONCERTI NA TRGOVIMA U SRBIJI DOK NE PROĐE 40 DANA ŽALOSTI! Gradske vlasti donele odluku, nikome nije do pesme

Stars -

Dve velike tragedije koje su potresle Srbiju pre malo više od dve nedelje odrazile su se i na koncerte koji su ranije bili zakazani na velikim trgovima širom naše zemlje.

Milica Pavlovic, povodom solististickog koncerta u hali Cair, hotel Metropol
foto: Nenad Kostić

U skladu sa aktuelnim dešavanjima u Srbiji, koja i dalje ne može da se oporavi od šoka zbog dva masakra koja su se dogodila tokom dva dana, mnogi pevači su tada zbog celokupne situacije otkazali svoje nastupe širom dijaspore i regiona. Iako su zbog nemilih događaja tada proglašena tri dana žalosti, doneta je i odluka da se koncerti koji su bili predviđeni na otvorenom tokom četrdesetodnevne žalosti odlože.

Dženan Lončarević
foto: Kurir Televizija

Među onima koji su pomerili svoj koncert u ovom periodu su i Milica Pavlović, koja je trebalo da peva na trgu u Crvenki, Dženan Lončarević na trgu u Nišu, dok je Nemanja Stevanović svoje druženje s publikom u jednom mestu u Vojvodini takođe odložio za neka bolja vremena.

Nemanja Stevanović
foto: Kurir televizija

Odloženi su i koncerti Amara Gileta Jašarspahića i Sandre Rešić. Gradske vlasti će odlučiti o novim datumima održavanja tih nastupa.

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, većina pevača je nakon što su dva masakra potresla našu zemlju otkazala svoje koncerte, a jedan od retkih koji je pevao uprkos proglašenim danima žalosti bio je Zdravko Čolić, koji je nastupao u Oslu 6. maja, kada je bila sahrana većine tragično stradalih u Beogradu i Mladenovcu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:28:36

SCENIRANJE 23.04.2023. MIRKA VASILJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja