SMRŠALA 100 KILOGRAMA, A SADA PLENI IZVAJANIM TELOM! Krstinja izgrmela u uskoj haljini i pokazala GOLIŠAV STOMAK, usijala mreže
Foto: Printscreen/Instagram

lavini komentara nema kraja!

SMRŠALA 100 KILOGRAMA, A SADA PLENI IZVAJANIM TELOM! Krstinja izgrmela u uskoj haljini i pokazala GOLIŠAV STOMAK, usijala mreže

Stars -

Krstinju Todorović javnost je upoznala tokom muzičkom takmičenja "Zvezde Granda". Svojim vokalnim sposobnosti oduševila je i publiku i žiri, međutim tokom celog takmičenja dobijala je kritike na račun viška kilograma.

Čini se da su kritike urodile plodom, jer se Kristinja podvrgla operaciji smanjenja želuca, kao i zatezanja kože i smršala skoro 100 kilograma i sada je druga osoba.

Krstinja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je sada pozirala u dugoj ljubičastoj haljini sa velikom dekolteom, koja je imala prorez na stomaku i istakla njenu liniju na kojoj je vredno radila.

Krstinjino izdanje oduševilo je mnoge, te je ispod objave usledila lavina pozitivnih komentara.

Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela od muža, nakon četiri godine braka o čemu je javno govorila:

- Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:01

Krstinja Todorović u uskoj kožnoj suknjici samo mesec dana nakon operacije: GRMI KAKO IZGLEDA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track