"TRI DANA, ŠATOR I SAMO LJULJAJ" Sve je spremno za Marijinu svadbu, a evo kako je bilo kad se Džej ženio! Oni su bili glavni GOSTI
Foto: Printscreen

"TRI DANA, ŠATOR I SAMO LJULJAJ" Sve je spremno za Marijinu svadbu, a evo kako je bilo kad se Džej ženio! Oni su bili glavni GOSTI

Stars -

Ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog Marija danas će izgovoriti sudbonosno „da" svom izabraniku Stefanu Davidoviću.

Povod njenog srećnog dana jeste navelo je mnoge da se prisete i kako je njen pokojni otac Džej napravio svadbu koja je trajala tri dana, Gosti su mu dolazili sa svih strana sveta, ne bi li kako i dolikuje proslavili njegovu i Nadinu ljubav. Džej je Nadu obožavao, njeno ime je čak i istetovirao na ruci, pisalo se ranije. A ona, podarila mu je naslednice Mariju, te Anu koja je već udata za pevača Adila Maksutovića.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen

- Fora je u tome što se nismo budili uopšte. Svadba je počela u petak, a završila se u ponedeljak. Tri dana je trajala i, baš, evo, tu, što ja kažem, Dorćol - Menhetn, svi moj drugovi ovde, to je stvarno bilo toliko naroda. Drugovi od mojih drugova iz cele stare Jugoslavije, pa iz Nemačke, Italije, Holandije, ma. Nema odakle nisu došli na svadbu. Uglavnom iz neke moje branše, ali bili su malo jači mangupi. Odu kući, odspavaju dva-tri sata i vrate se. Tri muzike sam imao. Dok jedni prave pauzu, drugi sviraju i sve tako. Nema pauze! Nenormalna svadba. Tri dana, šator i samo ljuljaj - pričao je Džej svojevremeno tokom jednog televizijskog gostovanja.

Nada Ramadanovski
foto: Instagram

Nada i Džej ostali su bliski i posle razvoda. Udruženim snagama brinuli su o naslednicama, a Džej je jednom naglasio kako je ona za njega i heroj.

- Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem devojku, da je zagotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali... Živeo sam tako, zarađivao, trošio - objašnjavao je nekad u izvesnoj emisiji.

kurir.rs/24sedam

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track