PRVE JANINE FOTKE POSLE DEPORTACIJE: Prespavala u ZATVORU, a evo šta je prvo uradila kad je stigla u Srbiju! BROJALI SE EVRIĆI
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

PRVE JANINE FOTKE POSLE DEPORTACIJE: Prespavala u ZATVORU, a evo šta je prvo uradila kad je stigla u Srbiju! BROJALI SE EVRIĆI

Stars -

Pevačica Jana Todorović deportovana je iz Švajcarske gde ju je tamošnja policija uhapsila jer navodno nije imala sve potrebne papire, prenoćila je u pritvoru na ciriskom aerodromu, a potom je prvim letom vraćena u Srbiju.

Pevačica se izgleda nije mnogo potresena posle neprijatnosti koje je doživela, i već je imala nastup na jednoj svadbi.

Jana Todorović
foto: Printscreen

Jana je na svom Instagram storiju podelila atmosferu sa jedne svadbe gde se vidi da je bila dobro raspoložena i gde su je kitili evrima. Po svemu sudeći, nije izgledala loše s obzirom na dramu koju je preživela pre samo nekoliko dana.

00:14

Prvi nastup Jane posle deportacije u Srbiju

Podsetimo, pevačica je trebalo da peva u Luksemburgu ali je, kako su preneli bosanski mediji, uhapšena na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da peva. Jana je prespavala u zatvoru, a onda su je prvim letom prebacili za Beograd.

Todorovićeva je trebalo da peva zajedno sa Ljubom Aličićem, koji su je na samom početku nastupa prozvao i poručio joj da je treba da bude sramota jer nije došla, verovatno ne znajući razlog njene sprečenosti.

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:21

Jana Todorović uživa za sve pare u luksuznoj destinaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track