"SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE" Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, a ovo im je bila PRVA PESMA NA SVADBI
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE" Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, a ovo im je bila PRVA PESMA NA SVADBI

Stars -

Proteklog vikenda u Beogradu, ćerka legende narodne muzike Džeja Ramadanovskog se udala za svog izabranika Stefana Davidovića.

Mariji, nasledici pevača, ovaj dan je protekao kao bajka, a ekipa Kurir televizije je zabeležila najzanimljivije momente sa svadbe.

Marija Ramadanovski, svadba, venčanje
foto: Nenad Kostić

Svatovi su odavno stigli po mladu, koja je na društvenim mrežama objavila videe ispred kuće pre nego što su krenuli na venčanje. Mladenci su blistali od sreće i uzbuđenja, te su se veselili sa zvanicama.

Marija je pred sam čin rekla da li je spremna za današnji dan:

00:39

SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE! Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, A OVO JE PRVA PESMA NA SVADBI

- Pa spremna sam, šta je tu je. Uzbuđena sam. Nedostaje mi otac na ovakav dan, prva pesma na svadbi će biti Sunce ljubavi. Stefan me osvojio tako što je bio uporan, ali na prvom mestu su dobrota, pažnja i poštovanje. Upoznali smo se slučajno u Kotežu u jednoj kafanici.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track