EVO GDE SE NALAZI JANA TODOROVIĆ NAKON NOĆI PROVEDENE U ZATVORU! Ljuba Aličić je prozvao, pevačica damski odgovorila (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

KURIR TV

EVO GDE SE NALAZI JANA TODOROVIĆ NAKON NOĆI PROVEDENE U ZATVORU! Ljuba Aličić je prozvao, pevačica damski odgovorila (VIDEO)

Stars -

Pevačica Jana Todorović je imala neprijatnost na aerodromu u Cirihu. Ekipa Kurir televizije je istraživala šta se to tačno dogodilo.

Naime, ona je bila uhapšena na pomenutom aerodromu, a razlog je, navodi se, to što kod sebe nije imala potrebnu radnu dozvolu za nastup u Luksemburgu, gde je trebalo da peva sa kolegom Ljubom Aličićem.

Jana Todorović
foto: Kurir Televizija

Prema pisanju bosanskih medija, pevačica je provela noć u zatvoru.

Nakon toga se oglasila za domaće medije i rekla:

- Dobro, dešava se i to. Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Sada sam sletela na jedno mesto i tražim hotel. Bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem.

Potom je komentarisala video snimak na kojem je Ljuba Aličić proziva zbog izostanka:

01:21

EVO GDE SE NALAZI JANA TODOROVIĆ NAKON NOĆI PROVEDENE U ZATVORU! Ljuba Aličić je prozvao, pevačica damski odgovorila

- Ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže. Mada, istina je da on nema pet godina da može neko da ga nagovara, ali imam super prijateljski odnos sa Ljbom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram. Čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja