OVA PEVAČICA JE UPOTPUNILA KRŠTENJE UNUKE ZORICE BRUNCLIK! Dekoracija iz snova: Zlatne i puder roze nijanse s belim cvećem (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

OVA PEVAČICA JE UPOTPUNILA KRŠTENJE UNUKE ZORICE BRUNCLIK! Dekoracija iz snova: Zlatne i puder roze nijanse s belim cvećem (VIDEO)

Stars -

Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, organizovala je veliko slavlje povodom krštenja ćerke Milice koju je dobila sa pevačem Milošem Vujanovićem.

Oni su svoju mezimicu obukli u belu haljinu sa mašnom, a sve to upotpunili sa bisernim štiklicama.

Veliki broj ličnosti sa domaće javne scene je došao da upotpuni ovaj dan, a pevačica Aleksandra Mladenović je bila zadužena za atmosferu, pa je rekla da joj je čast da peva na ovakav događaj:

01:54

OVA PEVAČICA JE UPOTPUNILA KRŠTENJE UNUKE ZORICE BRUNCLIK! Dekoracija iz snova: Zlatne i puder roze nijanse s belim cvećem

- Obožavam Zoricu Brunclik, slušam je od malih nogu i sve njene pesme volim. Danas mi je ukazana čast da pevam ovde.

Dekoracija u svečanoj sali takođe je oduševila sve prisutne. Cela prostorija je bila u zlatnim i puder rozim nijansama sa belim cvećem na stolovima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track