ŽENA GA OPTUŽILA ZA NASILJE, A VEĆINA GA PAMTI PO SKANDALIMA! Svađe Firčija i Bojanića i dalje se prepričavaju, a evo gde je sada!
Foto: Printscreen YT

da li se sećate

ŽENA GA OPTUŽILA ZA NASILJE, A VEĆINA GA PAMTI PO SKANDALIMA! Svađe Firčija i Bojanića i dalje se prepričavaju, a evo gde je sada!

Stars -

Ivan Fece Firči je srpski i jugoslovenski bubnjar i muzičar, najpoznatiji kao nekadašnji član čuvenih domaćih rokenrol grupa Lune i Ekatarine velike.

Ivan Fece Firči
foto: Printscreen YT

Poznat javnosti i kao bivši suprug Marine Perazić, u braku sa pevačicom dobio je ćerku Miju Katarinu i Lunu Mariju Fece.

Marina Perazić
foto: Printskrin

Svojim učešćem u rijalitijima ostalo je i te kako zapamćen. Scene u kojima maltretira pevača Miloša Bojanića i dalje su najgledanije na popularnim platformama. Muzičar se veoma retko pojavljuje u javnosti, a nedavno je zapažen na kremaciji kolege i prijatelja Dragoljuba Đuričića.

Činjenica je da Firčiju godine ne mogu ništa, kao i da izgleda podjednako dobro kao i u jeku popularnosti.

Inače, Firči je ostao upamćen kao neko ko je imao sukobe sa Milošem Bojanićem.

Miloš Bojanić
foto: Damir Dervišagić

Njihove svađe u rijalitijima "Farma", kao i "Dvor" bile su mučne za gledanje, jer su pale teške psovke, prozivanje porodica, kao i polivanja.

Marina Perazić sa kojom ima dve ćerke i javno ga je optužila za nasilje.

Marina Perazić
foto: Nebojša Mandić

"Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim", govorila je ona za domaće medije.

Firči je, kako je govorila, umeo i da je vređa.

"Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vređanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu decu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi", govorila je tada Marina Perazić.

Ivan Fece Firči
foto: Printscreen BalkanInfo

O sukobu sa Milošem Bojanićem je tada rekao - Bilo pa prošlo.

"Ima jedan dobar fazon koji retko ko zna - Bojanić je vešto znao kada je kamera na nama a kada su reklame. Mi smo teoretisali da mu je neko javljao. On je vešto u trenucima kada to nije bilo očigledno gledalištu izgovarao takve gnusobe da to nije normalno. A onda kad se kamere vrate na nas mi se onda njemu suprodstavimo. Ma sjajan je on za rijaliti, dao bog da ostane u nekom do kraja života", rekao je tada je Firči.

Iako su prošle godine, bubnjar se nije mnogo promenio i vrlo je prepoznatljiv, a često sa prijateljima svira za svoju dušu.

Fotografije pogledajte OVDE.

Ivan Fece Firči
foto: Beta Amir Hamzagic

Kurir.rs

Bonus video:

04:27

Miloš Bojanić o saobraćajnoj nesreći sa Šijanom i Limunom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track