SAZNAO DA GA DEVOJKA VARA PA JOJ UNIŠTIO ŽIVOT: Na venčanju rekao NE, POBEGAO, a onda objavio SNIMAK
Foto: Promo

SAZNAO DA GA DEVOJKA VARA PA JOJ UNIŠTIO ŽIVOT: Na venčanju rekao NE, POBEGAO, a onda objavio SNIMAK

Stars -

Dijamanti bend, koji je trenutno jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju, su spremili novi hit.

Naime, oni su objavili pesmu "Strano telo" koja je ugledala svetlost dana i već raspametila sve slušaoce kvalitetne i dobre muzike. Sadržaj pesme kao i spot su zaista na visokom nivou, a ono što je svima zapalo za oko jeste ljubavna priča koja prati celu radnju. Kompozitor Bane Opačić je pre izvesnog vremena na svom Instagram profilu objavio deo pesme “Strano telo “, koji sprema sa ovim bendom. Banetov snimak pesme, gde on prati člana Dijamanti benda na klaviru za kratko vreme je postao viralan.

Dijamanti bend
foto: Promo

Na pitanje kako sve postižu u tako kratkom vremenu, obzirom da tek što su izbacili pesmu "Na prvu", šef benda i klavijaturista Dejan Jalić rekao je: - Volimo da ulažemo u prave stvari, a kada su saradnici u pitanju ne pitamo koliko košta. Neko kao što su Bane Opačić, Dragan Brajović, Saša Nikolić, Dejan Kostić, Milan Miletić, Damir Handanović i drugi, bude čast sarađivati sa njima i tako će uvek biti s naše strane. Nismo usmereni samo na jednog saradnika, volimo da menjamo i vrtimo u krug.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja