BITNO JE SAMO DA MI DETE BUDE DOBRO: Oglasio se i Taki Marinković nakon brutalnog napada na Maju, evo kako se trenutno oseća!
Foto: Nemanja Nikolić, screenshot Pink tv

ponosan na brzu reakciju

BITNO JE SAMO DA MI DETE BUDE DOBRO: Oglasio se i Taki Marinković nakon brutalnog napada na Maju, evo kako se trenutno oseća!

Stars -

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić hitno su diskvalifikovani iz Zadruge zbog nasilnog i stravičnog ponašanja.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đurašković
foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

Zvezdan je lomio sve pred sobom i pokušao da nasrne letvom na Pecu i Necu, dok je Anđela fizički nasrnula na Maju Marinković. Uprkos upozorenjima Velikog šefa da je nasilje strogo zabranjeno i da će svi bez milosti biti kažnjenim, ljubavni par je prekršio sva pravila i zbog toga hitno izbačen iz Bele kuće.

Radomir Taki Marinković, Taki Marinković
foto: Nenad Kostić

Otac Maje Marinković, Taki Marinković, za Kurir je prokomentarisao nemili događaj i otkrio kako se njegova ćerka trenutno oseća.

- Izuzetno poštujem odluku Velikog šefa. Više puta su upozoreni da se neće trpeti nasilno ponašanje, ali njima to očigledno nije dovoljno. Prekršili su reč i obećanje produkciji što je sramno. Nije strašno bilo, Maja je dobro. To što se priča da je u bolnici, nije istina, sada spava. Bitno je da nema neke teške povrede i da je dobro. Daće Bog da ozdrži još samo malo jer su sada svi krenuli na nju, mnogima smeta. Sama je i na udaru, ali ne sumnjam u svpje dete, još nekoliko dana je ostalo. Odluka za diskvalifilkacijom je doneta od strane Velikog šefa i svaka im čast na brzoj reakciji. Meni je važno samo da mi je dete dobro - rekao je Taki za Kurir.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

02:50

Taki Marinković o nasilju nad Majom Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track