"OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA!" Suzana Mančić o tajni izgleda
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA!" Suzana Mančić o tajni izgleda

Stars -

Suzana Mančić, poznata medijska ličnost i televizijska voditeljka, već godinama je prisutna u srpskoj javnosti kao simbol hrabrosti, samopouzdanja i ženske emancipacije.

Kao jedna od najprisutnijih medijskih ličnosti na društvenim mrežama, Suzana ima svoj tretman nege lica i tela.

Ovog puta, poznata Suzana Mančić je gostovala u emisiji "Pusti brigu", kada je spomenula rituale koje čini kako bi lepo izgledala.

00:57

OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA! Suzana Mančić o tajni izgleda

- Ne idem kod hirurga, to se vidi. To je mnogo nege, a to podrazumeva kvalitetne kreme i kozmetiku. Po ceo dan sam pod teškom šminkom, pa nemam vremena da odmorim lice osim noću kada spavam. Uveče stavim hranljivu kremu, serum obavezno i koliko je moguće sna - započela je Mančić, pa otkrila suštinu:

- Koristim sva dostignuća anti-ejdžinga i nege tela koje dođu u Beograd. Podmlađujem se na sve moguće načine, a da su prirodni. Od prošlog leta sam rešila da sredim figuru i otkrila sam aparat koji se zove endosfera. Išla sam kao blesava, svaki drugi dan. Skinula sam obime, zategla sam se, jer nisam osoba koja će da vežba.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track