EVO KAKO NATAŠA ŠAVIJA IZGLEDA NAKON BRUTALNIH BATINA I DVE HOSPITALIZACIJE! Kapak spušten, a na licu jezive modrice...
Foto: Kurir/Privatna arhiva, Jelena Vučetić

kurir u posedu najnovijih fotografija

EVO KAKO NATAŠA ŠAVIJA IZGLEDA NAKON BRUTALNIH BATINA I DVE HOSPITALIZACIJE! Kapak spušten, a na licu jezive modrice...

Stars -

Nataša Šavija brutalno je pretučena na jednoj svadbi od strane Stefana Karića, nakon čega je odmah završila u bolnici sa teškim povredama, a sada se nalazi na kućnom lečenju.

Starleta je nedavno bila hospitalizovana po drugi put, jer joj je rana nakon operacije zagnojila, a na sve to je dobila i bakteriju. Ipak, iako je prošao određeni period nakon brutalnog napada, po svemu sudeći, ona se nije upotpunosti oporavila.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

Na fotografijama do kojih je došla redakcija Kurira, možemo primetiti da joj je levi kapak blago spušten, a takođe su prisutne modrice i podlivi.

Podsetimo, majka starlete, Vera Šavija, nedavno je za Kurir istakla da je šokirana ovim što se desilo, s obzirom na to, da su Karić i njena ćerka bili u prijateljskim odnosima.

Nataša Šavija
foto: Kurir/Privatna arhiva

- Ja sam stvarno šokirana, ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Istinski želimo da pravda bude zadovoljena i da što pre bude osuđen za ono što je uradio. Ne mogu i dalje da verujem, da je bio u takvom stanju da tako mučki nasrne na nju. Više puta ju je udarao. Kakav alkohol i gluposti, ne verujem u to. Znam da su se povremeno družili. Dolazio je on u Novi Sad i ona za Beograd. Nemam reči zaista...

Kurir.rs/M.K,

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track