PEVAČI ŽESTOKO ZARATILI! Na Gavrićeve prozivke da je MALOUMAN, Perućica brutalno uzvratio: Nije lepo da sa 200 kg budem na TV-u!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

rasplamsava se

PEVAČI ŽESTOKO ZARATILI! Na Gavrićeve prozivke da je MALOUMAN, Perućica brutalno uzvratio: Nije lepo da sa 200 kg budem na TV-u!

Stars -

Ljuba Perućica i Mirko Gavrić započeli su žestok medijski rat! Pevač i bivši učesnik "Zadruge" sukobili su se, verovali ili ne, zbog debljine!

Sve je počelo kad je pre nekoliko dana popularni pevač Ljuba Perućica govorio otvoreno o estetskim korekcijama, ali i fizičkom izgledu javnih ličnosti.

- Ja volim da izgledam lepo i volim da dorađujem svoje slike, da izgledaju lepše, ali ne volim da preteram u obrađivanju, pa kad me vide na nastupu da me ne prepoznaju. Ljudi prate naš životni stil, nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju. Ljudima treba da bude ugodno i da slušaju i da gledaju - rekao je Perućica.

Međutim, ta Ljubina izjava izrevoltirala je njegovog kolegu Mirka Gavrića, koji ga je žestoko potkačio putem društvenih mreža.

Mirko Gavrić
foto: Printscreen Instagram

- Na putu do kuće ulovim na portalu izjavu jednog očigledno maloumnog pevača koji kaže sledeće: "Nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju". Ne, momak. Nije lepo da si glup, a praviš se pametan. Takođe, kao javna ličnost treba da prihvatiš razlike u svakom smislu, a ne da budeš površan i ograničen. Uostalom, ovo bi trebalo da znaš jer si i ti "drugačiji"! – poručio je Mirko vidno izrevoltiran, a potom pružio podršku svim osobama koje imaju višak kilograma:

- Podrška za sve debeljuce na planeti. Ja odlično znam sa čime se borite i kroz šta prolazite. I debeljuce su ljudi, i to sa velikim srcem i dušom. Trebalo je adekvatno telo za tu veličinu.

Perućica nije želeo da ostane nem na ove prozivke!

Ljuba Perućica
foto: Kurir Televizija

- Zašto bih se uopšte obazirao na njegove komentare. Okej, ja se mozda "pravim pametan a glup sam", ali nije ni on očigledno ništa bolji. Uopšte neću da nastavljam tu temu kad je on u pitanju, ali neću da dozvolim da se moje reči izvrću jer ja nemam ništa protiv osoba koje su punije - počeo je Ljuba, a potom se dotakao i svog izgleda:

- Kao što znate, i ja se ceo život borim sa kilažom i trudim se da gladujem da bih smršao, jer smatram da mojoj publici ne bi bilo lepo da dođem do 200 kila i da me takvog vide na TV-u ili bilo gde. Ja ni sada nisam zadovoljan svojim izgledom i nisam "televizičan" zbog svoje kilaže, što i drugi vrlo često komentarišu, pa nikome ne kažem da je glup zbog toga. Nadam se da mi nikada u životu neće biti toliko dosadno da svoje vreme gubim komentarišući tuđe izjave - zaključio je Perućica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:11

Ljuba Perućica neće u teretanu, ovako topi salo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track