UDALA SE UNUKA ĐORĐA MARJANOVIĆA! Ana izgovorila sudbonosno da grčkom biznismenu, evo u kojoj crkvi su se venčali (FOTO)
Foto: Printscreen

UDALA SE UNUKA ĐORĐA MARJANOVIĆA! Ana izgovorila sudbonosno da grčkom biznismenu, evo u kojoj crkvi su se venčali (FOTO)

Stars -

Ana i Nikitos venčali su se u Grčkoj pravoslavnoj crkvi, a posle čina sklapanja braka usledila je proslava za veliki broj zvanica.

Unuka poznatog pevača Đorđa Marjanovića, Ana Prelević, posle tri godine veze udala se za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa.Onu su venčanje upriličili u Grčkoj pravoslavnoj crkvi, što i nije čudo, s obzirom da je Ana, iako rođena u Beogradu, veći deo života provela baš u Grčkoj. Njen otac Branislav Prelević je tamo gradio karijeru, zbog čega je napustio sprsku prestonicu.

Ana Prelović
foto: Printscreen

Ana i Nikitas priredili su posle crkvenog venčanja glamurozno veselje za veliki broj zvanica, a njena sestra Tea podelila je sa pratiocia delove atmosfere sa svadbe.

Lepa mlada zasijala je u venčanici od čipke na duge rukave, dok se mladoženja odlučio za klasično teget odelo.

Ana i njen otac zaplesali su uz jednu od najpoznatijih dedinih pesama "K'o nekad u osam" što je raznežilo sve prisutne.

Ana Prelović
foto: Printscreen

Podsetim, unuka Đorđa Marjanovića i Nikitas Nomikos u vezi su od 2020. godine, a prošlog juna su se verili. Ana je bila mis Grčke, što svedoči o njenoj lepoti.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:08

Lukasova ćerka radi kao šminkerka u Grandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track