VAGA BUCKI POKAZALA 147 KG, SAD IMA 107 KG: 8 godina je na DIJETI, smršala 40, a ove NAMIRNICE ne sme ni da lizne! ZDRAV JELOVNIK
Foto: Shutterstock, Kurir Televizija

VAGA BUCKI POKAZALA 147 KG, SAD IMA 107 KG: 8 godina je na DIJETI, smršala 40, a ove NAMIRNICE ne sme ni da lizne! ZDRAV JELOVNIK

Stars -

Slađana Đorđević Bucka smršala je čak 40 kilograma! Kada je 2015. godine S stala na vagu i videla da ima 147 kilograma, shvatila je da mora da "probuši kašiku".

- Punih osam godina sam na dijeti, skinula sam 40 kilograma, pa sada imam 107 kilograma, ali želim još da mršavim. Najteže mi je palo to što nisam smela da pijem kafu u velikim količinama, ali i da jedem brzu hranu i slatkiše. Potpuno sam izbacila mesne prerađevine poput pašteta, mesnih narezaka, kobasica, viršli i pekarskih proizvoda.Testo pogotovo izbegavam jer imam insulinsku rezistenciju, pa hleb ne bih smela nikada da jedem - kaže Bucka.

Slađana Đorđević, Slađana Đorđević Bucka
foto: Youtube csreenshot

Slađana apeluje na to da ljudi ne pribegavaju raznim dijetama, kao što je ona, pa joj je u jednom trenutku zdravlje bilo ugroženo, već da promene režim ishrane i nauče zdravo da se hrane.

- Posle brojnih dijeta koje sam probala, a koje su loše uticale na moj organizam, završila sam u domu zdravlja jer sam napravila problem sa hormonima. Tada mi je nutricionista dao jelovnik pravilne ishrane, zahvaljujući kojoj su se, uz treninge, pokazali spori, ali dugoročni rezultati. Konačno sam srećna što više ne moram da šijem garderobu, već mogu da nosim XL veličinu. Ranije nisam mogla da uđem ni u najveće haljine, majice ili pantalone.

Bucka kaže da sada redovno vežba, iako nikada nije bila sportski tip.

- U početku mi je baš bilo teško. Treninzi u teretani su mi bili naporni jer nisam imala kondiciju. Ali s vremenom mi se telo naviklo, aktivirali su mi se mišići, pa mi je sada sve lakše. Pošto sam poprilično smršala, razmišljala sam da promenim nadimak u neki drugi, ali sam shvatila da to ne bi bio dobar potez, pošto me svi znaju kao Bucku - završava pevačica.

Ovo jede Bucka

Doručak: Tvrdo kuvano jaje

Ručak: Tikvice sa mesom

tikvice
foto: Profimedia

Večera: Salata s tunjevinom

Top savet: Posle ručka pojedite jednu bananu ili jabuku, to menja slatkiš

kurir.rs/informer

Bonus video:

02:16

BUCKA JE HARALA ZVEZDAMA GRANDA PRE 16 GODINA, A ONDA JE NESTALA! Smršala čak 40kg i za Kurir TV otkrila čime se sada bavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track