Najnovije vesti

ŠAVIJA SAT I PO DAVALA ISKAZ U TUŽILAŠTVU! Ispričala sve o stravičnim batinama: "On je za doživotnu, prebio me zbog dubokog šlica"
Foto: Kurir

stop nasilju

ŠAVIJA SAT I PO DAVALA ISKAZ U TUŽILAŠTVU! Ispričala sve o stravičnim batinama: "On je za doživotnu, prebio me zbog dubokog šlica"

Stars
14:05h

Starleta Nataša Šavija stigla je u Osnovno tužilaštvo u Rumi u kom je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića.

- Dala je svoj iskaz i detaljno objasnila šta se desilo tog dana, zbog daljeg slučaja ne možemo davati detalje o samom iskazu - rekao je njen advokat.

Nataša Šavija
foto: Kurir

Kako je Nataša Šavija rekla pošto je izašla iz tužilaštva, Stefanu je zasmetao njen duboki šlic na haljini, i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje.

1 / 8 Foto: Kurir

"Nemam bolove trenutno. Oko mi je povređeno, čeka me još jedna operacija. Da bi bilo funkcionalno oko, trebaće i plastična operacija", rekla je Šavija po izlasku iz tužilaštva.

06:01

Prva izjava Nataše Šavije nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu

"Bio je tako težak prelom da nije moglo da se uradi sa jednom operacijom. Posle mesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću biti bolje i da ću psihički biti bolje", rekla je Šavija, kojoj su najveća podrška roditelji.

"Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost", rekla je Nataša, koja je upitala ko je to Stefan Karić da njoj presudi.

"Ako sam loš čovek, meni će Bog da presudi", dodala je Šavija.

Šavije je dodala da je Osman Karić, otac Stefana Karića, nije zvao nijednom, i veoma loše reaguje na njegove izjave u medijima.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track