UKINUT PRITVOR STEFANU KARIĆU! Nataša Šavija dala iskaz u Tužilaštvu, a on pušten na slobodu
Foto: Kurir/Privatna arhiva, ATAImages, Shutterstock, Ilustracija

UKINUT PRITVOR STEFANU KARIĆU! Nataša Šavija dala iskaz u Tužilaštvu, a on pušten na slobodu

Stars -

Stefanu Kariću, kako Kurir saznaje, danas je ukinit pritvor u kom je bio od 3.maja nakon krvničkog prebijanja Nataše Šavije.

Budući da je oštećena Nataša Šavija danas u Osnovnom tužilaštvu u Rumi dala iskaz, odlučeno je da više nije potrebno njegovo zadržavanje.

Karićev advokat, Goran Karadarević potvrdio je ovu informaciju.

Podestimo, Šavija je svoj iskaz u Tužilaštvu davala sat i po, gde je detaljno objasnila šta se desilo tog dana, a medijima je rekla da je Stefanu zasmetao njen duboki šlic na haljini, pa ju je krvnički pesnicama izdarao

1 / 7 Foto: Kurir

"Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost", rekla je Nataša, koja je upitala ko je to Stefan Karić da njoj presudi.

"Ako sam loš čovek, meni će Bog da presudi", dodala je Šavija.

06:01

Prva izjava Nataše Šavije nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu

Šavije je dodala da je Osman Karić, otac Stefana Karića, nije zvao nijednom, i veoma loše reaguje na njegove izjave u medijima.

kurir.rs

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja