Najnovije vesti

"NEDA UKRADEN ME JE NAUČILA DA NE NOSIM VEŠ!" Zejna otkrila koji joj je savet dala starija koleginica, evo da li ju je POSLUŠALA!
Foto: Ana Paunković, Petar Aleksić

mala tajna

"NEDA UKRADEN ME JE NAUČILA DA NE NOSIM VEŠ!" Zejna otkrila koji joj je savet dala starija koleginica, evo da li ju je POSLUŠALA!

Stars

Pevačica Zejna Murkić, koja je postala aktuelna nakon što je na festivalu "Pesma za Evroviziju" otpevala pesmu "Rumba" u žiži je interesovanja, kako publike tako i medija.

Zejna Murkić
foto: Alina Romanenko

Ona ne krije da upija i uči od starijih koleginica koje iza sebe imaju veliko iskustvo na estradi.

Naime, kada su novinari upitali Zejnu da li ispod haljine koju je prošetala na crvenom tepihu ima donji veš, bez ustezanja je dala odgovor:

Neda Ukraden
foto: Kurir televizija

- Ovoga puta na sebi imam gaćice, ali i brushalter. Nemam steznik. Smršala sam. Mene je Neda Ukraden naučila da nosim samo čarape bez gaćica. Ona je žena zmaj. Jednom prilikom kada smo ona i ja bile zajedno u garderobi pred snimanje emisije, pokazala mi je kako ona na uske haljine nosi samo grilonke bez gaćica, i onda nema šta da se ocrtava. Hvala Nedi što mi je pokazala da može da se nosi haljina bez gaćica, i što može mnogo atraktivnije da se izgleda na sceni - rekla je Zejna.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

01:17

Zejna o Luki Blaku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track