FONTANA, PALME, LEŽALJKE, ČAK I LETNJIKOVAC: Zavirite u imanje Stoje Novaković u Perlezu, njena OAZA, a tek kako je kuću sredila
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

FONTANA, PALME, LEŽALJKE, ČAK I LETNJIKOVAC: Zavirite u imanje Stoje Novaković u Perlezu, njena OAZA, a tek kako je kuću sredila

Stars -

Pevačica Stojanka Novaković Stoja živi u Perlezu, nadomak Zrenjanina, gde je renovirala rodnu kuću i napravila svoju oazu mira.

Osim zelenila i cveća koje je svuda, zatim veštačke trave i fontane, pevačica je svoje dvorište ukrasila i sa dve velike palme, ležaljkama, a tu je i fontana.

U jednom delu dvorišta nalazi se i letnjikovac kojeg je ukrasila crvenim cvetovima. U njemu se nalazi veliki sto sa stolicama, a Novakovićeva nesumnjivo tu voli da provodi slobodno vreme i uživa u sunčanim danima.

Pevačica je jednom prilikom istakla da voli opušteniji način života, bez tenzije i gradske buke, zbog čega se i vratila u rodni Perlez. Istakla je da kod nje nema razlike između Stoje na sceni i van nje, čak ni kada je odabir garderobe u pitanju.

- U privatnom životu više sam u mladalačkom, elegantno-sportskom fazonu. Nosim farmerke, majice, jaknice sa krznom, patike-čizmice, čudne kape... Volim urbani fazon - rekla je pevačica, dok za izlazak i nastupe bira sličan stajling samo upotpunjen štiklama.

Stoja je i unutrašnjost kuće uredila po poslednjim trendovima, te izgleda vrlo moderno.

Uglavnom preovladava bela boja i svetle nijanse, a kuhinja je od trpezarije odvojena šankom.

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

kurir.rs/blic

Bonus video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track