SLAVEN DOŠLO I NEMANJA NIKOLIĆ UŽIVAJU U KAFIĆU! Ovaj spoj je sve iznenadilo: HIT PAPARACO
Foto: Dragan Kadić, Kurir tv, Kurir

DRUGARI

SLAVEN DOŠLO I NEMANJA NIKOLIĆ UŽIVAJU U KAFIĆU! Ovaj spoj je sve iznenadilo: HIT PAPARACO

Stars -

Poznato je da između glumaca i pevača vlada prijateljstvo, a još jedan dokaz toj tvrdnji su i fotografije koje je naš paparaco zabeležio pre nekoliko dana u centru Beograda.

Slaven Došlo
foto: Kurir

Na popodnevnoj sedeljci u kafiću smo tom prilikom videli glumca Slavena Došla, koji je bio u društvu pevača Nemanje Nikolića, nekadašnjeg finaliste takmičenja "Zvezde Granda", i Miloša Radovanovića, koji je najpoznatiji po pesmi "Pukni zoro" iz filma "Montevideo".

Oni su s još jednim prijateljem pili kafu, a kako je tog dana u prestonici bilo vrlo toplo, žeđ su gasili hladnim pivom, koje im je očigledno vrlo prijalo. Njima je Nemanja sve vreme nešto objašnjavao, dok su ga pomno slušali, a kad su završili sa čavrljanjem, uputili su se svi zajedno ka jednoj lokaciji u blizini.

Slaven Došlo
foto: Kurir

Kako smo kasnije uspeli da saznamo, ovo druženje nije bilo samo privatne već i poslovne prirode, budući da svi zajedno rade na jednom projektu čiji se detalji zasad drže u tajnosti, a čije je snimanje nedavno počelo.

Slaven Došlo
foto: Kurir

- Počeli smo! - napisao je ispod jedne od fotografija na Instagramu Nemanja, na kojoj se, pored njega i Došla, vidi i Mina Kostić u seksi crnoj haljini.

Stars Naslovna, Stars naslovna 06.06.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

10:36

Nemanja Nikolić otkrio zbog koga je promenio žanr NISAM ZNAO NIJEDNU NARODNU PESMU, SEM NJEGOVIH 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja