"VOLIM TE!" Posle svadbe, Marija Ramadanovski i njen suprug imaju veliki razlog za slavlje, čestitke pristižu sa svih strana FOTO
Foto: Nenad Kostić

NEOPISIVA RADOST

"VOLIM TE!" Posle svadbe, Marija Ramadanovski i njen suprug imaju veliki razlog za slavlje, čestitke pristižu sa svih strana FOTO

Stars -

Marija Ramadanovski može se pohvaliti kako joj cvetaju ruže kako na privatnom tako i na poslovnom planu, a danas ima poseban razlog za slavlje.

Nakon što je pre dve nedelje izgovorila sudbonosno „Da“ svom izabraniku Stefanu Davidoviću, njih dvoje danas slave godišnjicu ljubavi, povodom čega se pevačica oglasila na društvenim mrežama zajedničkom fotkom.

Marija Ramadanovski
foto: Printscreen Instagram

- Hvala ti za najlepših godinu dana života. Srećna nam godišnjica ljubavi. Volim te - napisala je Marija u emotivnoj objavi.

Marija Ramadanovski
foto: Kurir televizija

Podsećamo, ona se nedavno osvrnula i na pesmu za prvi ples „Sunce ljubavi“, njenog oca, koju je izveo na svadbi Stevan Anđelković.

- Otkako je umro, ja se pitam šta bi mi rekao za moj svakodnevni život. Ali nadam se da bi bio zadovoljan mojim izborom i svadbom i da nas gleda negde odozgo – rekla je ona, pa dodala:

Marija Ramadanovski, svadba, venčanje
foto: Nenad Kostić

- Jeste to bio miks emocija, ali kako je sve bilo, kako se dešavalo, nisam mogla ni da razmišljam o tome. Sve je bilo okej, svi su popili, ali su se dobro proveli, nije bilo problema, pažljivo smo birali goste – iskrena je bila Marija.

Kurir.rs/Grand/Blic

Bonus video:

00:52

Danas privodimo kraju drugu polufinalnu nedelju emisije Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track