KOMŠIJE BEBI DOL U ŠOKU JER SE HRANI U NARODNOJ KUHINJI: "Nasledila je stan od 200 kvadrata, novac troši na..."
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

KOMŠIJE BEBI DOL U ŠOKU JER SE HRANI U NARODNOJ KUHINJI: "Nasledila je stan od 200 kvadrata, novac troši na..."

Stars -

Pevačica Bebi Dol, kako je Kurir pisao, viđena je navodno da se hrani u narodnoj kuhinji, a posle toga ju je Željko Mitrović zaposlio da mu bude savetnik.

Komšije Bebi Dol su u neverici posle ove vesti.

- Videla sam tu vest i ne mogu da verujem, što bi se ona tamo hranila, jedino da je za nekog išla tamo po hranu, ali i to mi je suludo. Da vam kažem, ona živi kod svoje majke u stanu koja je bolesna, tetka joj je umrla í Bebi je nasledila njen stan koji ima 200 kvadrata. Mama njena ima solidnu penziju, nema potrebe da se Bebica hrani u narodnoj kuhinji. Pa, verujte da ona bolje živi od mnogih pevača. Ima ona primanja i na autorska prava. Kažem vam, nasledila je taj stan, i trebala je da ga dobije jer je ona vodila računa o tetki i gledala je do zadnjeg dana. Mama joj je bolesna i nju gleda. Ja verujem da možda kupuje neke skuplje lekove za majku, ali nikako da je bez dinara - rekla je komšinica Bebi Dol.

Jedan od volontera koji radi u narodnoj kuhinji za Kurir je rekao da je pevačicu video nekoliko puta kako uzima obrok.

Sceniranje, Bebi Dol
foto: Kurir televizija

- Dva ili tri puta je Bebi ovde dolazila po sledovanje hrane. Nisam siguran da li je obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, pošto ima slučajeva da neko uzima hranu za nekog ko nije u mogućnosti da dođe. Jako se promenila fizički. Dosta je smršala, delovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš delovalo tužno - rekao nam je ovaj mladić.

Podsetimo, kao što smo pisali pre nekoliko godina, Bebi je svojevremeno na lično insistiranje postala učesnik tadašnjeg Pinkovog projekta. Ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke, koja se u međuvremenu teško razbolela.

kurir.rs/star

Bonus video:

01:33:20

SCENIRANJE 30.05.2021. BEBI DOL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track