"OVO ĆE BITI DRUGAČIJE OD SVEGA ŠTO SMO RADILI!" Lukas bez dlake na jeziku, otkrio detalje o svojim planovima! (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić

šou

"OVO ĆE BITI DRUGAČIJE OD SVEGA ŠTO SMO RADILI!" Lukas bez dlake na jeziku, otkrio detalje o svojim planovima! (VIDEO)

Stars -

Aca Lukas jedNA je od retkih javnih ličnosti koji je napunio mnoge arene po regionu i to nekoliko puta, ličnost po kojoj je pisana knjiga - a čiju ćemo životnu priču uskoro videti i na filmu. Na te teme, ali i o tome da li je uspeo neke stvari iz života da sakrije od javnosti govorio je sam pevač.

- Nisam nikada nudio ništa medijima na izvolte. Sve što ste saznali i nije me bilo briga da znate, ono što je trebalo da ostane između mene i nekih ljudi tu je i ostalo u to budite sigurni.

02:55

ŠOKANTA IZJAVA LUKASA O SVOM KONCERTU I PREMIJERI FILMA KAFANA NA BALKANU ! Pevač i posle 30.karijere bez dlake na jeziku

Progovorio je i o premijeri filma "Kafana na Balaknu" i svom koncertu:

- Ja sam rekao više puta da ne treba da ostanem upamćen kao neki lika što je izmislio struju ili toplu vodu. Bavljenje muzikom pa čak i film smatram kao biznis i posao i iskreno sve ovo radim da zaradim što više novca. Taj koncert 3. novembra biće malo drugačiji od svega ovog što smo do sada radili, očekujem baš interesantno veče - rekao je Lukas.

Kurir.Rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track