SVE ZA MEZIMICU: Dragana i Toni u dvorcu organizovali proslavu Manuelinog 21. rođendana!
Foto: Nikola Anđić

zavirite na raskošno slavlje punoletstva

SVE ZA MEZIMICU: Dragana i Toni u dvorcu organizovali proslavu Manuelinog 21. rođendana!

Stars -

Dragana Mirković i Toni Bijelić uvek su isticali kako su ponosni na svoju decu i kako im za njih ništa nije teško da urade što su još jednom potvrdili kada su organizovali raskošnu proslavu 21. rođendana svoje ćerke Manuele.

Dragana Mirković
foto: Goran Jovanović

Pošto je ovo prvo slavlje otkako se cela porodica preselila u dvorac Ebenfut, logično je da su ovo velelepno zadnje odabrali kao mesto za žurku za pamćenje.

00:14

Bajkovita proslava 18. rođendana ćerke Dragane Mirković

Sve je dekorisano po željama slavljenice, pa je centralni atrijum dvorca bio u roze tonovima, a kompletnu organizaciju programa na sebe je preuzela Dragana, koja je u pripremama provela više od dva meseca u želji da sve bude savršeno.

1 / 4 Foto: Goran Jovanović

“Ispiši svoju bajku” pisalo je uz Manuelino ime i krunu na zidu ispred koga su se slikale zvanice koje su specijalno za ovu priliku došle iz celog sveta.

Slavljenica je blistala u roze balskoj haljini dok se mama opredelila za crnu kombinaciju a svojoj sestri prvi je rođendan čestitao brat Marko.

- Želja mi je bila da njen osamnaesti rođendan proslavimo ovako, ali tada su nas mere zbog pandemije sprečile, tako da je ovo sada neka vrsta drugog punoletstva - rekla je Dragana koja je sa Tonijem čitave večeri vodila računa da slavlje prođe besprekorno.

Kurir.rs

Bonus video:

00:50

Dragana Mirković koncert u Americi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track