SVE TAJNE ESTRADE, UMETNOSTI I NOVCA: Legendarni harmonikaši u novom SCENIRANJU gaze predrasude i stvaraju MAGIJU!
Foto: Kurir televizija

OVO SE NE PROPUŠTA

SVE TAJNE ESTRADE, UMETNOSTI I NOVCA: Legendarni harmonikaši u novom SCENIRANJU gaze predrasude i stvaraju MAGIJU!

Stars -

U novom izdanju emisije "Sceniranje", Vanja Camović razgovaraće sa tri legende, tri harmonikaša koji su svoj život posvetili umetnosti, Aleksandrom Sofronijevićem, Mirkom Kodićem i Mišom Mijatovićem.

Sceniranje, harmonikaši
foto: Kurir televizija

Muzičari će govoriti o svojim prvim koracima, problemima, ali i najlepšim detaljima iz svog života i posla.

00:35

Promo Sceniranje Harmonika 2

Novac i finansije su jedna od najčešćih tema kada je estrada u pitanju, a Sofronijević će otkriti sve predrasude kada je bakšiš u pitanju, ali i razne anegdote sa nastupa.

- Saživiš se sa svakom vibracoijm instrumenta. Kada uđeš u te daske i te tonove, to postane deo tebe i ti si u tom trenutku potpuno van sebe. Nekada ljudi priđu i žele da te časte a ti si u fazonu: "Nemoj sada, pusti me, sad mi je lepo, nemoj sada nda me prekidaš". Nešto se desi i mi se tako uživimo i povežemo, ceo život smo radili da bi taj trenutak živeli i stalno preživljavali - govori Aca.

Sceniranje, harmonikaši
foto: Kurir televizija

U novom izdanju emisije Sceniranje, osim tajni estrade, uživaćete i u kvalitetnoj narodnoj muzici, jer ovaj trio kada se spoji stvara ozbiljnu magiju.

00:36

Promo Sceniranje Harmonika 1

Kompletan intervju sa legendarnim harmonikašima pogledajte u emisiji Sceniranje, ekskluzivno na Kurir televiziji u nedelju 11.maja od 20 časova.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29:47

SCENIRANJE 30.04.2023. ZLATA PETROVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track