"REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI!" Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP!
Foto: Kurir TV, Ilustracija

stars

"REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI!" Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP!

Stars -

Pevačica sa bogatom muzičkom karijeri, srpska Neda Ukraden govovrila je za Kurir TV o svojim najemotivnijim trenucima u karijeri. Najteže joj je bilo kada je primila vesti o smrti svojih roditelja.

puls
foto: Kurir televizija

- Bilo je jako puno emotivnih trenutaka. Bilo mi je teško kad mi je otac umro. Bilo je zakazano snimanje spota "Samo je nebo iznad nas". To je bio duet sa ŽelJkom Samardžićem. Isto tako i kad mi je majka umrla. Pošla sam u Opatiju da snimim pesmu "Kao vino I gitara" i javljaju mi kad sam stigla u Opatiju da mi je mama umrla. I onda brzo nazad. Opet, bilo je i divnh trenutaka, koji su se uglavnom dešavali na tim dalekim putovanjima u Kanadu ili Australiju. To je zato što su ljudi tamo bili željni naše pesme. Sada se to sa internetom promenilo - rekla je pevačica.

02:28

REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI! Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP!

Bilo je primetno da Neda sija, pa joj je novinar uputio pitanje da li je zaljubljena:

- To je velika zabluda. Žena sija kada je zadovoljna i srećna, a ja imam toliko raloga da to budem. Što se muškaraca tiče, što kaže Džiboni nisam primetila da neko nedostaje. Dovoljno je da vam kažem da sam voljena, i da ja uvek volim! Rad, ljubav, stvaranje, akcija, to je za mene sve.

Kaže da joj udvaraju mlađi muškarci, a za svoje vršnjake kaže da nisu baš u formi osim dvojice velikih zvezda.

- Redovno! Pa neće valjda ovi moji vršnjaci koji sada sa štakama hodaju. Ne mogu uz stepenice. Osim mojih vršnjaka koji su top, a to su Brega i Čola - rekla je Neda kroz osmeh.

puls
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track