OSMAN ODBRANIO SINA PA BRUTALNO SPUSTIO ŠAVIJU! Evo šta joj je poručio na to što joj smeta Stefanov PROVOD: Neće više sram ga bilo
Foto: Nenad Kostić, Kurir Televizija, Privatna Arhiva

OGLASIO SE

OSMAN ODBRANIO SINA PA BRUTALNO SPUSTIO ŠAVIJU! Evo šta joj je poručio na to što joj smeta Stefanov PROVOD: Neće više sram ga bilo

Stars -

Osman Karić odgovorio je pretučenoj Nataši Šaviji, pa izazvao haos na društvenim mrežama!

Nataša Šavija se i dan-danas oporavlja od povreda koje je zadobila od strane Stefana Karića, koji se sada nalazi na slobodi, nakon jednomesečnog pritvora.

Osman Karić
foto: Kurir

Nataša je danas potkačila Stefana putem storija, jer pokušava da se opere od nasilja nad njom i, kako starleta tvrdi, laže narod i medije.

Osman Karić
foto: Printscreen

Šavija ne može da veruje da se Karić ponaša kao da se ništa nije dogodio, pa je tako nastavio svojim životom, izlazi i provodi se, dok se ona bori protiv depresije.

Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Kurir

S druge strane, Osman, Stefanov otac, nije mogao da prećuti, pa je javno isprozivao pretučenu Šaviju i poručio da će Stefan od ovog momenta biti u kućnom pritvoru:

- Neće on meni više nigde da izlazi i veseli se, sram ga bilo! Neka ga u kućnom pritvoru, daleko od očiju javnosti - napisao je Osman.

Kurir.rs/ Republika

Bonus video:

00:32

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track