PREKO BOCKALICA I OPERACIJA DO SAVRŠENOG IZGLEDA! Zadrugarke se menjale kroz vreme, a evo koje su se potpuno TRANFORMISALE!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Dragan Gojić, Shutterstock

BLISTAJU

PREKO BOCKALICA I OPERACIJA DO SAVRŠENOG IZGLEDA! Zadrugarke se menjale kroz vreme, a evo koje su se potpuno TRANFORMISALE!

Stars -

Tokom šest sezona rijalti programa "Zadruga" prošlo je mnogo takmičarki, a dosta njih drastično je izmenilo svoj fizički izgled od provog pojavljivanja do danas, kako korekcijama tako i operacijama.

Fizički izgled Maje Marinković redovna je tema komentarisanja na društvenim mrežama, ali ona sa tim nema problem i vrlo otvoreno priča o svakom svom zahvatu, kao i o sledećim operacijama i korekcijama koje planira da napravi.

Zadruga 2, superfinale, rijaliti, Maja Marinković
foto: Printscreen

Maja se prvi put na televiziji pojavila kad je učestovala u "Zadruzi 2" i te sezone je imala i najbolji plasman u svom dosadašnjem učešću i osvojila je peto mesto.

rijaliti, Zadruga, finale, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

Maja je uradila korekciju nosa i zuba i neke stvari na svomn licu korigovala hijaluronom, kao što su konture lice, brada i vilične kosti. Iako je imala silikonske grudi kad je ušla u drugu sezonu "Zadruge", nakon izlaska iz četvrte odlučila je da ih poveća i svoje telo ukrasi bogatim sedmicama. Maja ne krije da će uskoro uraditi i povećanje zadnjice, a ostaje da vidimo kako će to izgledati.

Dragana Mitar
foto: Printscreen

Bivša zadrugarka Dragana Mitar bila je član nekadašnje grupe "Models". Ona se prvi put pojavila u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu i već tad je svojim atraktivnim izgledom privukla veliku pažnju, ali je nakon završetka tamičenja odlučila da na sebi odradi neke stvari i promeni svoj izgled.

Dragana Mitar
foto: Printscreen Pink

Ona je svoj nos operisala čak osam puta, a izgleda da je nakon poslednjeg zahvata konačno postigla izgled koji je oduvek želela. Dragana se na mrežama susreće sa brojnim kritikama zbog zahvata koje je radila, ali očigledno to ne podnosi teško.

Teodora Džehverović, Zadruga, Pinkova zvezda
foto: Printscreen

anas jako uspešna pevačica Teodora Džehverović nekad je takođe bila učesnica "Zadruge", a tokom njenog boravka u prvoj sezoni Teodora je otvoreno pričala da na sebi planira da uradi silikonske grudi, jer je svoje prirodne smatrala malim.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Teodora je u rijaliti ušla jako mlada, pa su njene promene i došle s godinama. Iako je na društvenim mrežama stalno komentarišu, većinu osuda je pokupila zbog preteranog upotrebljavanja fotošopa.

Tara Simov
foto: Sonja Spasić

Tara Simov takođe je jedna od učesnica rijalitija koja se drastučno promenila od svog prvog pojavljivanja na televiziji, pa do sad. Ona ipak nije neko ko se išao "pod nož", ali je na društvenoj mreži Instagram otvoreno pokazivala kad je odlazila da se "bocka" i uveća svoja usta.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Tara je više puta menjala svoju boju i dužinu kose, pa novim transoformacijama jako često iznenadi svoje pratioce. Simova je već duže vreme u srećnoj ljubavnoj vezi, a uskoro i na svet treba da donese devojčicu.

Ana Korać
foto: Damir Dervišagić

Ana Korać jedna je od učesnica zadruge koja se tokom svih ovih godina najviše komentarisala zbog fizičkog izgleda i korekcija koje je radila na sebi. Iako se Koraćeva povukla iz medija tokom trudnoće i dosta manje se eksponira otkako je dobila sina, ipak se o njoj i dalje priča.

Ana Korać
foto: Printskrin/Instagram

Ana je uradila razne zahvate na sebi i svoj izgled dovela do savršenstva, a kritike koje je godinama unazad dobijala očigledno je nisu sprečile da na sebi promeni sve što je naumila.

Marijana Zonjić
foto: Printscreen/Youtube

Marijana Zonjić jedna je od učesnica "Zadruge" koja je dobijala stalno komplimente na osnovu svog fizičkog izgleda, a pogotovo kad su u pitanju bujne, prirodne grudi.

Marijana Zonjić
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, njene nove slike pokrenule su lavinu komentara i žestokih kritika, a da li je Marijana menjala nešto na sebi ili se samo zaigrala u aplikaciji, ostaje da sačekamo da sama progovori o tome.

Milica Henec, Milica Kemez
foto: Sonja Spasić

Milica Kemez dovela je svoje lice do savršenstva uz pomoć korekcija koje je uradila na sebi, a danas važi za jednu od najlepših učesnica pomenutog formata.

Milica Kemez
foto: Printskrin/Instagram

Iva Grgurić je pravi šampion kada je promena u pitanju.

Iva Grgurić
foto: Printscreen

Starleta i pobednica treće sezone, nedavno je sama rekla da su na njenom licu ostale samo "oči" a da je sve ostalo uradila.

Iva Grgurić
foto: Printscreen Instagram

Aleksandra Subotić takođe je radila na sebi u svakom smislu te reči, a mnogi komentarišu da nikada lepša nije bila, naravno, uz pomoć stručnih lekara.

Aleksandra Subotić

Danas izgleda fenomenalno iako ima dvoje dece i nekoliko godina više, a nesumnjivo je da je dosta radila i na svom telu.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone, takođe se dosta promenila od prve sezone u kojoj je učestvovala, a njeni fanovi tvrde da je lepša nego ikada.

Aleksandra Nikolić
foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Nekoliko zahvata stručnog lekara i bockalica svoje lice je dovela do savršenstva, a u jednom momentu je bila nezadovoljna usnama koje je naknadno smanjivala što su mnogi podržali. Jedna je od onih koje su zadržale lični opis.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević jedna je od onih čija je tranformacija najočiglednija.

Dalila Dragojević
foto: Damir Dervišagić

Dalila se kroz vreme potpuno tranformisala, te smanjila nos, uradila usta kojima nije bila zadovoljna pa ih je naknadno dorađivala hijaluronom. Danas izgleda neprepoznatljivo i važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:26

Dalila Dragojević o Dejanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja