ELENA I JUGOSLAV KARIĆ ZAJEDNO! Evo zašto su se opet spojili! Sreća obasjava njihova lica, a i oni su s njima! RADOST U PORODICI!
Foto: Damir Dervišagić

ELENA I JUGOSLAV KARIĆ ZAJEDNO! Evo zašto su se opet spojili! Sreća obasjava njihova lica, a i oni su s njima! RADOST U PORODICI!

Stars -

Elena Karaman i Jugoslav Karić razveli su se pre nekoliko godina, ali su ostali u korektnim odnosima. Ipak nisu česti trenuci, bar javno, kada su njih dvoje skupa, ali matura njihovog sina Simona ih je dovela na isto mesto.

Ponosni roditelji su došli da isprate dodelu diploma maturantima jedne privatne srednje škole, koju j epohađao njihov sin, a tu su bili i stric po kojem dečko nosi ime Simon de Karić, kao i deda Dragomir, ali i baka Verica Rakočević.

Elena Karaman
foto: Printscreen/Društvene mreže

Sve to je ispratio i njegov stariji brat Mateja Drašković, kojeg je Elena dobila tokom vanbračne zajednice s biznismenom Andrijom Draškovićem, dok najstariji Luka, kojeg ima s Peđom Mijatovićem nije bio tu jer živi u Americi.

Elena je objavila nekoliko porodičnih fotografija na kojima se vidi da su svi u korektnim odnosima, a sreća se videla na njihovim licima.

Simon je završio srednju školu u Beogradu, mada su njegova majka u jednom periodu njegovog odrastanja odlučila da se on školuje kod kuće.

Oni su želeli da njihov sin vreme provodi u prirodi i upiše "zelenu školu", a njegovi baka Hafa i deda Dragomir su to podržali.

Elena Karaman
foto: Printscreen/Društvene mreže

- Kao prvo, bravo za našu dragu dobru snajku, a Simonovu mamu Elenu koja je našla i prepoznala pravu školu za našeg unuka Simona. Naš unuk Simon od sledeće godine kreće u gimnaziju. Čestitke od mene i dede, ponosni smo na tebe naše pametno unuče. Ti si naš genije, volimo te. Babica Hafica i deda Dragan - napisala je uz svoj post Simonova baka Hafa.

Elena je svojevremeno odluku o školovanju sina jednom prilikom na ovaj način objasnila:

- Tako smo srećni i ponosni što smo deo ove inspirativne zajednice. Prošle godine smo zapoceli ovu neverovatnu avanturu i ušli u najzeleniju školu na Zemlji. Uz visoke akademske standarde, škola se takođe fokusira na održivost i kreativnost u okviru svog nastavnog plana i programa. Nema ocene do srednje škole: "Mi ne pravimo robote od dece", kako mi je jednom rekao neverovatni Pak Sal, direktor škole. "Želimo da budu kreativni". Želim da sva deca na ovoj neverovatnoj planeti imaju mogućnost da rastu i uče u takvom okruženju - napisala je jednom prilikom Elena na svom profilu na Instagramu i dodala:

- Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi- u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste.

Kurir.rs

Bonus video:

03:40

Verica Rakočević intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track