BUBAMARA OD RASTE KUPILA PESMU KOJU JE ODBILA DŽEHVA! Teodori se nije svidela, a Dara je sad predstavlja kao AUTOBIOGRAFSKU
Foto: Danir Dervišagić, Nikola Anđić, Printscreen

geto glamur

BUBAMARA OD RASTE KUPILA PESMU KOJU JE ODBILA DŽEHVA! Teodori se nije svidela, a Dara je sad predstavlja kao AUTOBIOGRAFSKU

Stars -

Dara Bubamara je pre nekoliko dana objavila novu pesmu "Geto glamur", koju je za nju napisao Stefan Đurić Rasta, koji je s njom već sarađivao i napisao joj nekoliko hitova.

Pevačica je, govoreći za medije o svojoj novoj pesmi, istakla da je bila oduševljena kad joj je Rasta poslao pesmu i da ju je u studiju snimila za sat vremena, kao i da je numera u potpunosti inspirisana njenim odrastanjem u radničkoj porodici u Novom Sadu, uspešnom karijerom, te glamurom u kome sada živi.

Dara Bubamara, Stefan Đurić Rasta
foto: Kurir TV, Damir Dervišagić

Ipak, Dara nije govorila istinu kada je rekla da je pesma pisana baš za nju ili jednostavno nije bila upoznata s činjenicom da je "Geto glamur" numera koju je Rasta napisao pre izvesnog vremena za drugog izvođača.

Teodora Džehverović
foto: Privatna Arhiva

Prema našim saznanjima, ovu pesmu Rasta je prvo bio ponudio Teodori Džehverović, koja je snimila i demo-verziju. Međutim, njoj se u tom trenutku više dopala pesma "Polumesec", koja je vrlo brzo postala hit, dok je od ove odustala. Ona je zatim stajala neko vreme u fioci, da bi je kasnije Rasta ponudio Dari, koja se oduševila s tekstom i melodijom, te ju je odmah i snimila.

derbi, košarkaški derbi, Teodora Džehverović
foto: Stefan Stojanović MONDO

- "Geto glamur" opisuje moje odrastanje u novosadskom Bronksu. Opisuje kako sam sve sama od nule stvorila - istakla je Dara za medije nakon izlaska pesme, koja za tri dana od objavljivanja broji 216.000 pregleda na Jutjubu.

Kurir.rs

Bonus video:

02:44

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA zašto nije prošla u Zvezdama granda: BILO JE MNOGO SUZA! Samo JEDNA osoba u žiriju je verovala u nju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track