VESNA RIVAS PROREKLA SUDBINE POZNATIM PEVAČICAMA: Barbara Bobak ŠOKIRANA: Biću bogata i srećna udovica!? Ja, prosto, ŽELIM OVO
Barbara Bobak, Foto: Kurir tv

"dIvan šou"

VESNA RIVAS PROREKLA SUDBINE POZNATIM PEVAČICAMA: Barbara Bobak ŠOKIRANA: Biću bogata i srećna udovica!? Ja, prosto, ŽELIM OVO

Stars -

Na Kurir televiziji rezervisana za „divan show“ je popodnevno vreme, a autor i voditelj ove emisije, Ivan Gajić je ovaj put ugostio Radu Manojlović i Barbaru Bobak.

Divan Šou
foto: Kurir Televizija

Tokom gotovo dva sata programa, popularne pevačice su sa domaćinom emisije pričale na sve teme.

Rada je priznala da su joj "bacali magiju", progovorila je o ozbiljnoj prekretnici u životu, promenama, ko se prema njoj loše poneo, ali i kome je dala 1001 šansu, a on je nije iskoristio.

Pevačica je otkrila i kolike je imala finansijske gubitke zbog loših poslovnih odluka.

Bobakova je imala šta da kaže i na račun kolega koji na nastupima pevaju na plejbek, a nije štedela reči ni o onima koji dođu na proslavu kao gosti pa uzmu sav bakšiš za sebe. Osvrnula se i na priče da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem.

Barbara Bobak
foto: Kurir tv

Vesna Rivas bila je Gajićevo iznenađenje za gošće.

Ona se uključila u emisiju i "pročitala" budućnost Barbari Bobak, poručujući:

- To što si mi malo nesrećna kada je ljubav i kada su emocije u pitanju, pusti, neka ti se desi sudbina. Sudbina ti je stariji čovek, i bićeš udovica, ali ćeš biti jako voljena, imaćeš jako puno nasleđa. Pusti tugu i čekaj svoju ljubavnu priču - poručila je Rivas iz Egipta.

03:01

BARBARA BOBAK

Bobak je, zatečena predstavom svoje budućnosti, prokomentarisala:

- Nisam očekivala Vesnu Rivas. Da, biću udovica, biću srećna, i naslediću njegove pare, šta da se radi. Biću ona izbotoksirana baba... - rekla je Bobak.

02:00

BARBARA BOBAK O LJUBAVNOM ŽIVOTU

Ipak, ona ističe da se uopšte ne opterećuje ljubavnim životom, jer se opredelila za sledeće stvari:

- Prosto, želim da budem svoj čovek, da proputujem, sad taj udovac, budući pokojnik, da li će doći, ne znam i baš me briga, ljubav mi je sada marginalna tema - rekla je, i u nastavku dala još jedan ugao te teme:

- Uopšte mi nije jasan pojam kombinacije. Ispada kao da se neko stidi nekoga. Meni kada bi neko predložio kombinaciju, ne bih mu se više obratila. Je l se ti mene stidiš, pa da smo mi u kombinaciji? Meni je to velika budalaština i zato ne mogu puno o tome da pričam i ne mogu da razumem da možeš da imaš sa nekim bilo kakav vid seksa, a da nemaš emociju prema tom čoveku. Ne mogu da legnem sa nekim prema kome ništa ne osećam, a želim i nekog koga mogu da pozovem i da plačem i da sedim i da gledam film - rekla je Bobak.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track