SA PONOSOM OBJAVIO LEPE VESTI! Milijev prijatelj ispisao istoriju u umetnosti slikarstva: Prvi put nakon 40 godina...
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

ponosan

SA PONOSOM OBJAVIO LEPE VESTI! Milijev prijatelj ispisao istoriju u umetnosti slikarstva: Prvi put nakon 40 godina...

Stars -

Aleksandar Milić Mili, kompozitor i producent, već neko vreme je član žirija u Zvezdama Granda i vredno radi sa svojim takmičarima na njihom glasu i karijeri.

Aleksandar Milić Mili
foto: Kurir televizija

Neretko objavljuje fotografije na Instagramu, a ovoga puta iznenadio je sve svojim rečima i ponosno otkrio detalje dela svog najbližeg prijatelja i sa ponosom predstavio njegov uspeh.

- Jean-Michel Basquiet je jedan od najizuzetnijih umetnika sa kraja 20. veka. Priča oko ove izložbe u Beyeler muzeju je neverovatna jer je planirana bila pre 40 godina, tačnije 1982. godine. Basquiet je naslikao 8 dela od kojih neka spadaju u vrh svetske moderne umetnosti. Nažalost zbog nesporazuma sa galeristom Mazzoli-em nikada nije postavljena. Uz veliki entuzijazam i rad najveće svetske art fondacije @fondationbeyeler na čelu sa Sam Keller, za koga se mogu pohvalim da je moj lični prijatelj i inspiracija, uspeli su da po prvi put u istoriji nakon 40 godina okupe tu celu izložbu i prikažu je u Beyeler muzeju na oduševljanje celog Art sveta. Kao njihov gost na ovakvom neverovatnom događaju mogu samo da podelim oduševljenje sa Vama i čestitam fondaciji za ovakav fantastičan uspeh - napisao je Mili ispod fotografija.

Mili je ponosno pozirao ispred umetničkih slika a osmeh na licu je govorio više od reči.

Aleksandar Milić Mili
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/ J.M.Đ.

Bonus video:

01:29:28

SCENIRANJE 06.03.2022. ALEKSANDAR MILIĆ MILI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja