"DIŠI MALO, PAMETNA SI DEVOJKA" Bivša zadrugarka u jednom dahu odgovorila na pitanje, HIT reakcija voditeljke nasmejala sve!
Foto: Printscreen

šok

"DIŠI MALO, PAMETNA SI DEVOJKA" Bivša zadrugarka u jednom dahu odgovorila na pitanje, HIT reakcija voditeljke nasmejala sve!

Stars -

Sanja Grujić u emisiji "Magazin In" govorila je o samopouzdanju ali i o svom učešću u rijaliti formatu Zadruga.

Na pitanje voditeljke o unutrašnjim strahovima i borbi sa samom sobom, u jednom dahu otvorila je dušu o svemu što oseća:

Magazin In
foto: Printscreen

- Za mene je samopozdanje kao neka tvrđava koja se gradi kamen po kamen, ali se isto tako i poruši lako, kao neka kula od karata. Na smopouzdanju mora da se radi od malih nogu, nećemo se baviti samo nekim površnim stvarima i popularnim, već ćemo se bazirati na pravim merama vrednosti, razvijanje intelekta, duhovno razvijanje... Treba raditi na sebi i duševnom miru, jer kada si zadovoljan sobom, zračićeš - govorila je Grujićeva u cugu.

Magazin In
foto: Printscreen

- Jao Sanja - viknula je Sanja Marinković.

- Ovo je naučila - dobacila je Alka Vuica.

- Čekaj, Mikice, je l' ovo njoj bilo svojstveno i u Zadruzi? - pitala je voditeljka Mikicu Bojanića koji je živeo sa njom na imanju u Šimanovcima.

- Jeste, jeste, nju je jako lepo slušati, nego se bila zaljubila pa je malo manje pričala - izjavio je pevač.

Magazin In
foto: Printscreen

- Nisam naučila, ja ovo stvarno mislim. Dopada mi se ova tema, bila sam dve godine u Zadruzi... U poslednje vreme mi je bilo poljuljano samopouzdanje pa nisam toliko govorila, ali sada sam u prirodnom odruženju i vratilo mi se. Meni je zadovoljstvo što sam sa ovim damama u emisiji sa kojima sam odrastala. Loša i nezdrava sredina utiče na loše samopouzdanje koliko god da smo nesvesni toga, a sada sam u prijatnom okruženju i odmah sam drugačija - izjavila je Sanja.

Magazin In
foto: Printscreen

- Sanja, sve je to lepo, ali diši malo dok pričaš, opušteno, pametna si devojka, tako da polako - prekinula je voditeljka bivšu zadrugarku.

Kurir.rs/J.M.Đ.

Bonus video:

01:09

Sanja Grujić napustila intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track