''EKIPA'' DEJANA KOJOJ JE PLAKAO NA RAMENU ČESTITALA ROĐENDAN: Najčudniji si čovek koga sam upoznao! A od nje NI TRAGA NI GLASA
Foto: PRINTSCREEN PREMIJERA

KO DEJANU NIJE ČESTITAO ROĐENDAN

''EKIPA'' DEJANA KOJOJ JE PLAKAO NA RAMENU ČESTITALA ROĐENDAN: Najčudniji si čovek koga sam upoznao! A od nje NI TRAGA NI GLASA

Stars -

Dejanu Dragojeviću, danas je 28.rođendan, te su mu neki od bivših cimera čestitali isti. Kako je kroz sezonu u kojoj je odneo pobedu prolazio, većinski, kroz teške trenutke zbog brodoloma i kraja braka sa Dalilom Dragojević, njemu su se kao uteha kroz skoro celu sezonu našli Marko Đedović, Tara Simov, Ana Spasojević i Sandra Rešić.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Među prvima od njih, Marko je uputio javnu čestitku Dejanu uz njihovu zajedničku fotografiju i emotivnu poruku:

- Srećan rođendan pi**ošu moj. Kada sam te upoznao mislio sam da mi se mišljenje nikada o tebi neće promeniti i da si go*no neopevano. Nakon toga sam te upoznao zaista, ne ono što predstavljaš, i priznaću ti da si najčudniji čovek kog sam ikada u životu sreo, ali da si mi jako drag (ne mogu onu drugu reč da prevalim preko usta) i mogu reći da te znam. Možeš da menjaš pol, veru, boju kože, devojke (snajke), mesta prebivališta, ma šta hoćeš, zauvek će mi ostati momenti koje smo zajedno proživljavali kao nešto što nas je zauvek zbližilo. Srećan ti rođendan i nek si samo srećan, sve podržavam - napisao je Đedović uz emotikon srca i emotikon koji se smeje.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Ana Spasojević, takođe mu se našla kao podrška tokom pete sezone "Zadruge". Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz rijalitija, napisavši:

- Srećan rođendan - napisala je Ana uz emotikon srca.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Među njima našla se i trudna bivša zadrugarka Tara Simov, koja je u svojoj čestitki istakla da mu je zahvalna za svu brigu o njoj tokom trudnoće, kao i bebu, pa da, kako je napisala, kukaju zajedno.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Ono što se moglo primetiti jeste da od pevačice i bivše zadrugarke Sandre Rešić nema ni traga ni glasa.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

05:02

SANDRA REŠIĆ OD NOVOG DEČKA DOBILA AUTO, A BIVŠEM PORUČILA SAMO JEDNO: Muka mi je i ime da mu pominjem, ostaću dosledna sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja