"UŽASNA SAM I BEZ SILIKONA" Milica Dabović objavila fotku u toplesu, a evo kako je izgledala pre svih ESTETSKIH korekcija!
Foto: Printscreen/Instagram

"UŽASNA SAM I BEZ SILIKONA" Milica Dabović objavila fotku u toplesu, a evo kako je izgledala pre svih ESTETSKIH korekcija!

Stars -

Košarkašica Milica Dabović često je na meti loših komentara zbog pojedinih provokativnih slika koje objavljuje na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu isplivala fotografija na kojoj se vidi koliko se promenula.

Na fotografiji Milica ima smeđu kosu i izgleda potpuno drugačije nego danas, te je mnogi nisu prepoznali, a ni ovaj put nije izbegla negativne komentare.

Milica Dabović
foto: Dado Đilas

Dok su jedni hvalili izgled poznate košarkašice, drugi smatraju da je preterala sa plastikom - "Ovo ista žena?", "Upropastila se", "Greota"...

Bivša košarkašica Milica Dabović objavila je na društvenoj mreži Tviter fotografiju u toplesu.

Naime, Milica je opet uspela da napravi buru na mrežama, kada je pozirala bez brushaltera, samo u tangama na stolici, a onda se i obratila hejterima.

Milica Dabović
foto: Printscreen

Užasna sam, užasna i bez silikona, bez Fotošopa i filtera, eto užasna sam i ružna i debela i srećna - napisala je Milica pored vruće fotke i dodala "Ajmo kritičari".

Ipak, čini se da se njeni hejteri nisu odazvali "pozivu", pa su na mrežama pljuštali komentari, poput "Budi to što jesi", "Živiš život kako želiš", "Užasno si zgodna".

kurir.rs/blic/mondo

Bonus video:

03:36

MILICA DABOVIĆ ZA KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track