MILICA JOJ OBEZBEDILA KOSTIM ZA NASTUP, A SAD JE DŽEHVA PROZIVA ZBOG ALBINA! Pavlovićka nam otkrila sve detalje: Istina je...
Foto: Petar Aleksić, Stefan Stojanović MONDO, Kurir Televizija

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO

MILICA JOJ OBEZBEDILA KOSTIM ZA NASTUP, A SAD JE DŽEHVA PROZIVA ZBOG ALBINA! Pavlovićka nam otkrila sve detalje: Istina je...

Stars -

Teodora Džehverović nedavno je isprozivala Milicu Pavlović zbog pevača Albina.

Milica, koja je na prethodnom albumu s njim imala duet "Šećeru", u februaru je izjavila da je s njim u dobrim odnosima, ali da je rastužuje i da ona lično ne bi volela da ovaj muzičar krene stranputicom zbog velikog broja saradnji sa drugim pevačima. Kako i Teodora snima duet s njim, ona je sada prokomentarisala taj Miličin komentar.

Teodora Džehverović
foto: Promo

- Samo mogu da kažem da je Albino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno. Ko razume, shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života - rekla je nedavno Džehva.

Ipak, prema našim saznanjima, ova izjava se nije dopala Milici, jer je upravo ona pomogla koleginici koja je bila u problemu pred novogodišnji nastup u Beogradu ispred Narodne skupštine.

Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

Kako saznajemo, Milica je tom prilikom upotrebila sve svoje kontakte kako bi iz Niša stigao jedan od kostima koji je bio neophodan Džehverovićevoj za šou. Iako je i sama bila u obavezama zbog svog nastupa u Beogradu, Milica se posvetila tome da Teodora dobije kostim. Ona je čak i poslala svog vozača da joj garderobu donese na kućnu adresu.

Mi smo iskoristili promociju Miličinog novog albuma "Lav" i zamolili je da prokomentariše naša saznanja.

Albino
foto: ATA images

- Istina je. Čula sam tu njenu izjavu. Ne znam zašto se ljudi kasnije nadovezuju na moje izjave koje izokrenu u totalno drugačiji kontekst od onoga što ja kažem. Iskreno, volela bih, onako ljudski, da je u pitanju Teodorina nesmotrena izjava. Što nije, na primer, rekla: "Znate kako, ja nemam komentar. To nisu moja posla i ja nemam šta to da komentarišem. Ta Milica je prema meni bila fer 31. decembra, kada sam nastupala ispred Skupštine. Donela mi je kostim iz Niša i nije mi ga ostavila negde na klupi u parku ili u kafiću, već ga je po svom vozaču poslala na moju kućnu adresu i poželela mi srećnu Novu godinu. Znate, ta Milica je čovek" - rekla nam je Pavlovićka, a iz njenog odgovora se može naslutiti da ju je Teodora svojom izjavom povredila.

Milica Pavlović
foto: Petar Aleksić

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

02:06

Milica Pavlović, promocija albuma Lav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track