"OSTAJEM U DOBRIM ODNOSIMA SA BIVŠIMA, NIKADA SE NE ZNA!" Sandra Afrika odgonetnula: Za spotove moram da čekam odobrenje Jutjuba
Foto: Shutterstock, Kurir Televizija

kURIR tV

"OSTAJEM U DOBRIM ODNOSIMA SA BIVŠIMA, NIKADA SE NE ZNA!" Sandra Afrika odgonetnula: Za spotove moram da čekam odobrenje Jutjuba

Stars -

Zanosna pevačica Sandra Afrika otkrila je nekoliko vrlo zanimljiih detelja koji su obeležili njenu karijeru, pesme, ali i ljubavni život koji je u poslednje vreme i te kako komplikovan.

Pevačica je gostovala u Pulsu Srbije kod voditelja Ivana Gajića, pa se osvrnula na aktuelne teme što se tiče poslovnog, ali i privatnog života.

Sandra Afrika
foto: Printscreen/Instagram

Popularna pevačica je u poslednje vreme bila jako zauzeta radom na novoj numeri i kadrovima oko spota:

- Jako lep spot, ali nije išlo tako glatko. Čak tri puta je vraćen, pa smo čekali za odobrenje od strane Jutjuba. Drugi put se dešava da mi obaraju spot, tako da ovo nije ništa novo. Što se tiče generalno mojih spotova, smatram da uvek nešto fali da bi to bilo cakum pakum, nikada nisam sto posto zadovoljna, malo sam teška za saradnju.

Potom se osvrnula na svoj ljubavni život koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim:

01:31

Sandra Afrika o problemima sa spotovima, Jutjub joj stalno skida spotove sa platforme!

- Mi smo u korektnom odnosu, novine uvek malo dodaju, a nikad ne oduzimaju. Ja sam sa Vovom (Vladimir Volkov) u dobrim odnosima, nikada ne ostajem u lošim odnosima sa bivšim partnerima. Genralno mislim da posle raskida može doći ponovo do pomirenja i ljubavi sa istom osobom. Verujem u to, što ne znači da će biti u mom slučaju sa Vladimirom, mada mi smo se više puta mirili i raskidali.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja