RODITELJI SE ODRIČU MATORE ZBOG VENČANJA SA ANITOM! Jovani otac napravio HAOS, neće ni da čuje za NOVU SNAJKU! Ovo su svi detalji
Foto: ATAImages, Printscreen

SKANDAL

RODITELJI SE ODRIČU MATORE ZBOG VENČANJA SA ANITOM! Jovani otac napravio HAOS, neće ni da čuje za NOVU SNAJKU! Ovo su svi detalji

Stars -

Kao što smo objavili, bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da stanu na ludi kamen.

Njih dve će se venčati tokom leta u Crnoj Gori, gde su dozvoljena venčanja pripadnika istog pola. Matora i Anita će brak sklopiti na jahti Jovaninog prijatelja u Tivtu, a onda će napraviti žurku u jednoj iznajmljenoj vili u Beogradu.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Zadruga

Ipak, da ne ide sve po loju, potrudili su se Jovanini roditelji.

Kako saznajemo, ona se pre nekoliko dana sastala s njima, a najveći problem napravio je njen otac. On je jako ljut na nju i stalno plače od bruke i sramote koju mu je ona priredila. Više puta joj je ponovio da će je se odreći i da će i njena majka i on umreti zbog toga što ona želi da se venča sa ženom. Njeni roditelji su ubeđeni da nju Anita ne voli i da samo želi da je prevari i uzme joj novac, a da je u sve umešala i dete kako bi ostvarila svoj cilj.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen

Podsetimo, Anita je sada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz prodavnice venčanica i tom prlikom pokazala kako teku pripreme za venčanje. Naime, u prvom planu našla se prelepa "sirena" venčanica, koju krase biseri, a na njoj bila je tagovana i Matora, koja se odmah oglasila:

- Ja ne smem da gledam to, ja sam mladoženja.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:17

Matora sa novom devojkom uhvaćena na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track