ŠAVIJA ANALIZIRALA SKANDALOZNI SNIMAK! Napravila rekonstrukciju događaja, pa javno postavila samo jedno PITANJE!
Foto: Kurir, Nenad Kostić

DETALJNO

ŠAVIJA ANALIZIRALA SKANDALOZNI SNIMAK! Napravila rekonstrukciju događaja, pa javno postavila samo jedno PITANJE!

Stars -

Prethodnog dana pojavio se skandalozni snimak sukoba i svađe Nataše Šavije i Stefana Karića koji je potresao region.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: YouTube/Pink rs., Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

Video snimak je pokazuje šta se dogodilo na spornoj svadbi, nakon koje je Šavija završila u bolnici sa teškim telesnim povredama za koje je zvanično osumnjičen Karić koji je proveo 30 dana u pritvoru. Ubrzo nakon snimka se oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

- Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta još - izjavio je.

Nataša Šavija
foto: Printscreen

Nataša Šavija, takođe je okačila delove pomenutog snimka sa kompletnom rekonstrukcijom i analizom. Prvo je objavila trenutak koji je usnimljen u 22:29:25.

Nataša Šavija
foto: Printskrin/Instagram

- Izlazi, a posebno obratite pažnju na vreme iznad, kada je on izašao. Evo vam vreme na kamerama, ako se ovde nejasno vidi, pogledajte snimak - napisala je Nataša.

Nataša Šavija
foto: Printskrin/Instagram

Potom je okačila trenutak sa vremenskom odrednicom 22:31:07.

- A kad sam ja izašla vidno povređena. Dakle, za manje od 2 minuta, ko je mogao da mi napravi ovakve povrede - napisala je ona.

Nataša Šavija
foto: Printskrin/Instagram

Nataša je sa povredama glave otišla ponovo u salu i slikala se, a sada je ponovo objavila fotografiju kao dokaz koliko je vremena prošlo od njihovog sukoba do njene povrede.

- Zašto sam se vratila? Bile su mi tašna, telefon i jakna tu, Vrdnik je daleko od moje kuće, gledala sam koji taksi da zovem, kako da se vratim itd. I naravno, tu među ljudima sam se osećala bezbednije. Da nije trebalo da čekam napolju, pa da me stvarno "Pojede mrak", kako mi je dotični pretio - opisala je situaciju starleta.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Kurir/Privatna arhiva, ATAImages, Shutterstock, Ilustracija

Nataša se osvrnula i na jezive komentare koje dobija na svakoj objavi, komentaru ili snimku.

- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će donet pravičnu presudu - poručila je Nataša na svom profilu.

Nataša Šavija
foto: Kurir

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track