GUDELJ NA TRANSPLATACIJI KOSE, GLAVA U OŽILJCIMA I RANAMA: Anastasija je uz njega, isplivale fotke! Evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Instagram/Printscreen

šok!

GUDELJ NA TRANSPLATACIJI KOSE, GLAVA U OŽILJCIMA I RANAMA: Anastasija je uz njega, isplivale fotke! Evo kako izgleda (FOTO)

Stars -

Nemanja Gudelj, fudbaler i dečko Anastasije Ražnatović nakon poslovnih uspeha, rešio je da se posveti sebi, te je odlučio se da se podvrgne intervenciji presađivanja kose.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: EPA/Jose Manuel Vidal, Nemanja Nikolić

Naime, on je zbog ovoga otišao u Tursku kod poznatog doktora, a iz bolnice je i podelio snimak na kojima se vidi kako se grli sa doktorom i čitav proces pripreme. Fudbaler nije krio sreću zbog svoje odluke i želje da mu kosa bude još gušća ni kvalitetnija.

Nemanja Gudelj
foto: Dado Đilas

Frizura i dužina iste postale su njegov zaštitni znak, a sa nestrpljenjem čeka prve rezultate.

Klinika na kojoj je odlučio da se podvrgne ovom tretmanu podelila je gotovo sve pripreme procesa ali i fotografiju na kojoj se vidi kako Gudelj izgleda bez kose.

Fudbaler je skoro skroz ćelav, sa sitnim ožiljcima i ranama od bockanja i početnog procesa transplatacije, a gotovo da ne liči na sebe. Njegova partnerka Anastasija već neko vreme se odvaja od njega, te nema dileme ni da ga podržava u ovoj situaciji.

Nemanja Gudelj
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

Evo šta radi Nemanja Gudelj pošto se saznalo da čeka bebu sa Anastasijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track