ČUJU SE SVADBENA ZVONA! Bora Santana konačno progovorio o glasinama da je Milica Kemez TRUDNA, evo da li postaju RODITELJI
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

dugo se šuška

ČUJU SE SVADBENA ZVONA! Bora Santana konačno progovorio o glasinama da je Milica Kemez TRUDNA, evo da li postaju RODITELJI

Stars -

Bivši zadrugar Bora Santana pojavio se na festivalu ''Music week'', a tom prilikom govorio je o glasinama da je njegova izabranica Milica Kemez u drugom stanju.

- Milica je ceo dan bila u salonu danas. Odmara, nije mogla da dođe. Ja sam onda odlučio da izađem sam s drugarima. Prezadovoljan sam kako ovo izgleda. Okoreli sam narodnjak, ali sam izašao malo da večeras slušam ovo. U duši sam muzičar, to ljudi vole i znaju - rekao je bivši zadrugar, a onda progovorio o ponovnom ulasku u rijaliti.

Bora Santana
foto: Printscreen/Red Tv

- Nikad se ne zna, rijaliti je deo mene - poručio je Santana, a onda otkrio da li je istina da je Milica u drugom stanju.

Milica Kemez, Bora Santana
foto: Damir Dervišagić

- Nije istina da je trudna, znaće svi kad se to desi. Jedva čekamo da postanemo roditelji, ali do venčanja nećemo na tome raditi - rekao je Bora.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:27

Bora Santana pornić sa transvestitima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track