"NADAM SE DA TI NEĆE BITI TEŠKO NOSITI GRAŠU NA LEĐIMA" Pevač šokiran, obožavateljka ga gestom oborila s nogu, a on joj OVO OBEĆAO
Foto: Nemanja Nikolić

nije se nadao ovome

"NADAM SE DA TI NEĆE BITI TEŠKO NOSITI GRAŠU NA LEĐIMA" Pevač šokiran, obožavateljka ga gestom oborila s nogu, a on joj OVO OBEĆAO

Stars -

Pevač Petar Grašo veoma je popularan, naročito među nežnijim polom, što nije promenila ni ženidba Hanom Huljić i rođenje erke Albe.

Na nastupima hrvatskog pevača publiku uglavnom čine dame, a jedna od njih je gestom potpuno oduševila Graša, toliko da joj je čak i javno obećao poklon koji ju je, bez sumnje, oborio s nogu.

Naime, jedna od njegovih vernih obožavateljki istetovirala je njegov potpis na leđima, slikala tetovažu i poslala slavnom pevaču, a on je svoje oduševljenje podelio sa svojim pratiocila na društvenoj mreži Instagram.

Petar je svojoj obožavateljki obećao doživotne karte za njegove koncerte u znak zahvalnosti i poštovanja.

- Maša je zatražila moj potpis na koncertu u Mariboru i rekla mi: "Ovo ću tetovirati". Ja sam se nasmejao, misleći da se šali i rekao: "Pošalji sliku". Nije se šalila - napisao je Grašo uz fotografiju i dodao:

- Draga Mašo, imaš doživotne karte za moj koncert - obećao je i oduševio fanove, a potom se našalio:

- Nadam se da ti neće biti teško nositi Grašu na leđima.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:59

Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track