SNAJA NAJMOĆNIJEG SRBINA PRVA UGRADILA SILIKONE: Snajka Slobe Miloševića uložila bogatstvo u izgled - GRUDI, JAGODICE, NOS...
Foto: Pritnscreen

mARKO JE ZAMENIO RUSKINJOM

SNAJA NAJMOĆNIJEG SRBINA PRVA UGRADILA SILIKONE: Snajka Slobe Miloševića uložila bogatstvo u izgled - GRUDI, JAGODICE, NOS...

Stars -

Milicu Gajić svi pamte kao prvu snajku bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića. Tokom devedesetih, u vreme velike nemaštine ona je prva ugradila silikone u grudi, ali tu se nije zaustavila. U svoj izgled uložila je bogatstvo.

Sredila je usne, nos, ali i jagodice. Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je na javnim događajima.

Povukla se iz javnosti, a kako su mediji pisali, od Marka se razvela nakon što se on preselio u Rusiju.

Milica Gajić
foto: Zorana Jevtić

Kako se pisalo, Marko Milošević je 1997. godina kupio i kuću sa velikim bazenom u kom je temperatura stalno bila 38 stepeni, te je mlada snaja uživala u luksuzu.

Milica Gajić, Markova nevenčana supruga, izjavila je tada za da ona za to ne zna, da to nikada nije „ni videla, ni čula, osim preko medija”.

Odmor, Milica Gajić, Marko Milošević, Nevenčana Supruga
foto: Instagram

- Naravno da sam u kontaktu sa Markom i naravno da ga nikada nisam pitala da li je oženjen Ruskinjom i da li s njom ima dete. Meni je tih priča dosta i ravnodušna sam prema njima - rekla je tada Milica Gajić preko telefona.

Na pitanje da li ide kod Marka u Moskvu i kad ga je poslednji put videla, odgovorila je: „To neću da vam kažem. Moje dete tamo ide redovno.”

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track